Hirdetés


A kétéves kisfiú, Blaze a gyermek intenzív osztályon töltötte élete első két évét, mert úgy jött a világra, hogy szívének bal fele nem fejlődött ki megfelelőn.
A Kisfiút már három nappal születése után meg kellett műteni, és sajnos nem ez volt az utolsó műtéti beavatkozása, hogy életben maradhasson…

Hirdetés

Angela Farnan volt az egyik nővérke, aki az osztályon gondoskodott a beteg kisfiúról.

Hirdetés

A kisfiú biológiai szülei távol laknak a kórháztól, és nem tudták otthon ápolni Blaze-t. Angela ezért meghozta azt a döntést, hogy ún. “rövid távú gondoskodás” jogcímén magához veszi a kicsit, hogy mindent megkaphasson, amire szüksége van akkor is, amikor nem a kórházban ápolják.
Később, amikor a kisfiú jobban lett, hazatérhetett a biológiai szüleivel, ám ők továbbra is úgy érezték, hogy nem tudnak róla megfelelően gondoskodni, ezért megkérdezték Angela-t és férjét, Ricket, hogy nem fogadnák-e örökbe a kicsit.
“A férjemmel egymásra sem néztünk, egy szót sem kellett szólnunk. Egyetértettünk abban, hogy a válasz ‘Természetesen’. Aztán egyszerre mondtuk ki. Az örökbefogadást hivatalossá tettük, és azóta is nagyon boldog velünk a kicsikénk.”

Hirdetés


Bár Blaze még messze nem egészséges, és valószínűleg további műtétekre, sőt transzplantációra lesz szüksége, Angela elkötelezett édesanyaként fel van készülve mindenre, és nagyon boldog, hogy Blaze immáron az ő kisfiuk!
Csodálatos dolog az őszinte szeretet! Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés