Hirdetés


Hogy megköszönje apjának, hogy mindig mellette volt, a fia minden pénzt ami a youtubos „The Angry Grandpa Show”-ból jött az apjára költötte, hogy teljesítse legfőbb álmait. Először egy házat vett neki, majd most egy autót, ami régi álma volt.
A férfi mindig bánta, hogy elvesztette régi autóját, egy 1955-ös Chevrolet Bel Air-t. 65 évvel ezelőtt a nővérének és a sógorának szükségük volt autóra, hogy lejussanak Californiába, így ezt a Chevrolet használták.

Hirdetés

Az út során, több mechanikai baja is lett az autónak és egyszerűen csak eladták egy méh telepen. A megtört öreg még most is azt mondogatja, hogyha tudta volna mit tesznek vele, elment volna Californiába az autóért. Éveken át egy álom autó maradt, de amikor kevésbé várta volna egy csodálatos meglepetésben volt része.
Hála fiának, tulajdonosa lett egy 1955-ös Chevynek. Ebben a videóban, miközben egy parkolón mennek keresztül, a fia rámutat egy autóra ami pont úgy nézett ki mint az övé. Az öregnek eszébe jutnak az emlékek és egyből elkezd mesélni. Néhány képet készítenek az autóról, majd elindulnak haza.
Mikor haza érnek a férfi meglátja ugyan azt a Chevy-t a ház előtt és megtudja, hogy ő az új tulajdonosa az autónak. Örömében egyből elsírja magát és egy megható pillanatot teremt.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés