Hirdetés


Egy 28 éves nő nem volt hajlandó alkoholt fogyasztani a nővére babaváró buliján – ebből lett egy hatalmas családi perpatvar. A hölgy a Redditen mesélte el a számára lesújtó történetet, miután gyakorlatilag kényszerítették, hogy a féltve őrzött titkára fényt derítsen, hogy aztán amiatt ítélkezzenek felette, szerinte teljesen jogtalanul. A nőre ugyanis nyomást gyakoroltak, hogy magyarázza meg, miért nem iszik alkoholt. Aztán, amikor bevallotta, hogy mellrákja van, figyelemhajhásznak minősítették és azzal vádolták, tönkretette a partit. Az eset óta nem is beszél a testvérével.

Hirdetés

A nő nemrégiben szembesült azzal, hogy az emlőrák korai stádiumában szenved. A hírt egyelőre meg szerette volna tartani magának, míg az orvosával meg nem beszéli a kezelés menetét.
Mivel felhívták a figyelmét arra, hogy az alkohol és a rákkezelés nem barát egymással, a nő eldöntötte, egy kortyot sem fog inni, míg a végére nem ér a terápiának. Úgy gondolta, mivel sok családtag nem fogyaszt alkoholt, senkinek sem fog feltűnni, hogy ő sem iszik. Tévedett. A nővére ugyanis követelte, hogy „bizonyítsa be”, nem terhesség miatt tagadja meg az italozgatást.

Hirdetés

„Mondtam neki, hogy nem vagyok terhes, tudja, hogy nem tervezek gyereket. Újra megkérdezte, hogy terhes vagyok-e, és ismét nemet mondtam. Azt mondta, ha nem vagyok terhes, akkor igyak meg előtte egy sört, és bizonyítsam be. Nem tartozom neki semmivel, és ezt közöltem is vele” – részletezte a nő, mire a nővére kiabálni kezdett, és vádolni kezdte őt azzal, hogy „a mutatott terhességével” tönkreteszi a babapartit.
„Addig kiabált velem, amíg a férje meg nem jött és meg nem kérdezte, hogy terhes vagyok-e, és megpróbálta megnyugtatni a nővéremet. De ekkorra már bosszús voltam, és visszakiabáltam, hogy rákos vagyok, ezért nem iszom.”

Hirdetés

A hangulat attól a perctől elmérgesedett. A sógora bocsánatot kért, az egybegyűltek azonban elkezdtek részvétet nyilvánítani, ami eléggé kínos volt. Nem sokkal később a nő és a férje távoztak a buliból, mert nem bírták elviselni a sok sajnálkozó tekintetet.
„Másnap az anyám felhívott, és azt mondta, csak innom kellett volna a partin, hogy ne tegyem tönkre a nővérem bababuliját, és most mindenki aggódik értem, és dühös a nővéremre, amiért rávett, hogy vallomást tegyek. Mondtam anyámnak, hogy mindez a nővérem hibája, amiért ennyire erőltette” – folytatta a megbántott nő, akit bár a legtöbben támogattak, az egybegyűltek közül sokan vádolnak még mindig azzal, hogy „szándékosan csinálta, hogy felhívja magára a figyelmet”.

Hirdetés

Azt vetették a szemére, hogy ha megitta volna azt az egy sört, most semmi baj nem lenne, de így ő és a férje is egy figyelemhajhász semmirekellő, aki nincs tekintettel a nővére érzéseire.
„Őszintén szólva nem érzem úgy, hogy bármi rosszat tettem volna, de tényleg! Ha egyszerűen nem törődtem volna vele, és megittam volna egy italt, hogy kielégítsem őket, akkor most senki sem tudná, hogy rákos vagyok” – mondta a nő, aki már bánja az egészet, és belefáradt ebbe a családi zűrzavarba. A felhasználók azonban kommentek ezreivel támogatták őt, és megerősítették: egyáltalán nem volt észszerűtlen, hogy kiállt a döntése mellett.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés