Hirdetés

A pár örökbe fogadta a lányt “akit senki sem akart”, de amit a kislány új anyukájának az első találkozásuk alkalmával mondott, az mindenkit könnyeket meghatott.
Lucy egy olyan gyermek volt, aki az árvaházakban nőtt fel, otthagyták őt szülei mert fogyatékossága miatt nem tudták őt gondozni. Ő egy aranyos kislány volt, aki túl sok kromoszómával született, jelentette az USA TODAY.
Életének első hat éve alatt árva volt, de egy örökbefogadási program segítségével lehetőséget kapott arra, hogy az Egyesült Államokba látogasson, ahol találkozhatott egy kedves családdal.
Sokan aggódtak azonban amiatt, hogyan reagál majd Lucy, mikor új családjával először találkozik. Mivel egész életétében árva volt, soha nem volt része szülői szeretetben.
Amikor eljött a nagy nap, a család izgatott volt, hiszen még soha nem látták a kislányt. Mindenki feszült volt egy kicsit.
A leendő szülők Brent és Audry Shook már várták, hogy találkozzanak új kislányukkal és bemutathassák őt másik öt vér szerinti gyermeküknek.
A kis Lucy, aki hosszú utat tett meg, hogy végre egy család részévé váljon, valószínűleg nem tudta, mit várhat az új országban, mely új otthona lesz.
De úgy tűnt, minden rendben lesz amikor meglátta új szüleit.
Végül is létrejött a találkozó és mindannyian nagyon meghatódtak amikor meglátták egymást. Audrey azonnal felkapja Lucy-t és megölelte őt és amit Lucy az első találkozásuk alkalmával mondott, az egész világot meghatotta.
Nézd meg azt a különleges pillanatot amikor az anyuka először találkozik kislányával.

Hirdetés
Forrás
Hirdetés
Hirdetés