Hirdetés


A présgép felé ment a szemét, majd az egyik zsák gyanús lett a az ott dolgozónak. Megszakad az ember szíve, mi volt benne – Videó
Belegondolni sem lehet, hogy egyes emberek mire képesek, és miért teszik azt, amit tesznek. Amit ez a szalagmunkás talált az egyik kidobott zacskóban a szemetek között, attól összeszorul az ember gyomra.

Hirdetés

A szalag melletti munkások a szemét közül válogatják ki gyorsan azokat a holmikat, amiket újra lehet hasznosítani. Egyiküket azonban elöntötte az érzés, hogy valami nem stimmel az egyik csomaggal.
Hallgatott megérzéseire, és késével kinyitotta zsákot. Sokkot kapott, amikor meglátta, hogy igaza volt. Egy cica mozgolódott benne. Arckifejezésén látni a döbbenetet és fájdalmat, hogy ki lehetett képes ilyesmire, és közben a meghatottságot is, hogy épp az imént mentette meg ennek az állatnak az életét.
A helyi hatóságok tervezik a macska örökbefogadását, és ünnepélyes, szimbolikus tisztséget is szeretnének adni neki. Ő lesz a Természetvédelem Minisztere, írja a blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés