Hirdetés

A zumba az utóbbi időben az egész világot meghódította, nemtől és életkortól függetlenül bárki művelheti a közkedvelt mozgásformát. Imádjuk, mert úgy bulizhatunk, hogy kikapcsolódunk, és közben az alakformálás is garantált. Egy óra zumbázás alatt annyi adrenalin szabadul fel, hogy boldogságunkban az egész világot a szívünkbe tudjuk fogadni.
A hatéves Audry-t Diamond-Blackfan anémiával (DBA) diagnosztizálták. Ilyen esetben a betegség megakadályozza, hogy a csontvelő elegendő vörösvértestet termeljen, így nem jut megfelelő mennyiségű oxigén a szervezet számára. Bár a betegségből lehet kiút, a kezelés hosszas, és nagyfokú életmódváltást is igényel.
Audry nagyfokú fájdalmai ellenére a floridai zumbacsapatban töltődik fel hetente andrenalinnal, tornászik, és élvezi az életet. A felvételen éppen egy nemzetközi zumbaversenyen láthatjuk, mellyel arra próbálja felhívni az emberek figyelmét, hogy ezzel a betegséggel is lehet teljes életet élni.
Figyeljük csak meg, hogy a kitartó kislány mennyire profi, egy percig sem pihen a lába, tökéletesen tudja a koreográfiát, és minden mozdulatot hibátlanul elvégez. Imádnivaló, annyira koncentrál végig, hogy még a nyelvét is kidugta a tánc közben.
A fellépés végén természetesen óriási taps köszönti Audry-t, a csapattársai elismerésük jeléül közrefogják, és úgy ünneplik a kislányt.
Forrás: twice.hu

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Tehetségek

Hirdetés