Hirdetés


A rendőrség levelet kap egy 9 éves kislánytól. Amikor megtalálják benne a pénzt, azonnal tudják, mit kell tenniük!
Talán közhelyesen hangzik, de egy rendőr épp a fánkozóban várakozott, és sorban állt, amikor ez az azóta az interneten futótűzként terjedő történet elkezdődött: a rendőr előtt egy kilenc éves kislány, Brooke állt, aki azonban nem tudta kifizetni a fánkját…

Hirdetés

A rendőr viszont gondolkodás nélkül kisegítette. A kislány zavarában elfutott a fánkkal, így nem is tudta megköszönni, noha hálás volt jótevőjének!
Ezért később úgy döntött, hogy levelet ír a rendőrségnek, és köszönetet mond az őt kisegítő rendőrtisztnek! A levelet annak a rendőrnek címezte, aki “kisegítette a fánkozóban”.

Hirdetés

A levél pedig nemcsak, hogy eljutott a jótevőjéhez, de kisebb felzúdulást keltett a rendőrségen: mindenki nagyon meghatónak találta a történteket. Úgy döntöttek, megjutalmazzák a kislány, amiért volt elég bátor, hogy megírja ezt a köszönő levelet.

Hirdetés

Kapott egy ajándék utalványt, amelyet azonban végül olyan játékokra költött, amit egy árvaháznak adományozott. Ekkor a rendőrök úgy döntöttek, olyan ajándékkal lepik meg a kislányt, amit nem tud másnak adni: eltölthetett egy napot a rendőrségen, és körbemutogattak neki minden érdekességet, még járőrözni is elvitték magukkal!
A kislány nagyon jól érezte magát, és rendkívül hálás volt ezért a szép napért!
Ez a történet nem heroikus hőstettekről, hanem hétköznapi emberekről szól, akik gondoltak arra, hogy tegyenek Másokért, és nem csak önmagukkal törődtek! Ugye, hogy több ilyen jótettre lenne szükség? Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés