Hirdetés


Molnár Gusztáv hosszú idő után elhagyta az elvonót és úgy fest a színész élete rendeződni látszik. A Drága örökösök sztárja már több mint 300 napja egy korty alkoholt sem ivott, most pedig minden erejével arra koncentrál, hogy tovább dolgozzon önmagán.

Hirdetés

Alkohol nélkül
A színész tehát több mint 300 napja nem ivott, ami elképesztő akaraterőre utal. Mint ismert Molnár Gusztávot még tavaly novemberben vitték be a barátai egy komlói rehabilitációs intézetbe, hogy legyőzze a függőségét, ami hosszú évekig megkeserítette az életét.

Megerősödött lelkileg
Guszti nem tagadja, az elvonó előtt mélypontra került, ám az ott töltött 265 nap alatt megerősödött lelkileg, és a rengeteg sportnak köszönhetően fizikailag is sokkal jobb formába került.

Hirdetés

Sokan kérnek tőle segítséget
A színész rengeteg üzenetet kap olyanoktól, akik szintén küzdenek valamilyen függőséggel, vagy a családjukban, baráti körükben van jelen ez a súlyos szenvedélybetegség.

Szeretne róla beszélni
„Nagyon sokan kérnek tőlem segítséget, ezért úgy vélem, a közeljövőben hosszasabban is szeretnék arról beszélni, miken mentem keresztül. Szerdán lesz háromszáz napja, hogy nem nyúltam alkoholhoz, és végre megtaláltam önmagam” – mondta a színész.

Rengeteg szeretetet kap
„Rengeteg szeretetet kapok a környezetemtől, és úgy látom, a rólam szóló cikkek is pozitív hangvételűek. Egy évvel ezelőtt egészen más volt a helyzet, akkor még nem is tudtam kezelni, ami körülöttem történik, ma már tudom. Egyébként azt mondták, 4-5 százalék az esély arra, hogy valaki felépül egy ilyen súlyos szenvedélybetegségből, úgy tűnik, én jókor voltam jó helyen” – mondta a Ripostnak nemrég Molnár Gusztáv.

Hirdetés

Újra hírt adott magáról
A színész az utóbbi időben többször is hírt adott magáról a közösségi médiában, ezúttal egy szelfit osztott meg néhány fontos gondolat táraságában: „Nézem ezt a képet saját magamról. Azon gondolkozom, hogy a legnagyobb bátorság az, amikor magadról mered elmondani az igazságot, nem másokról. Bár nem mindig az igazság a fontos, hanem hogy mi az igaz.”

Nem kell mindig boldognak lenni
„Talán a legnagyobb szabadságot most az adja, hogy felismertem, nekem nem kell mindig boldognak lennem. Nekem szabad néha szomorúságot éreznem. A saját szemem nézem, és ott van benne a múltam, és ha jobban nézem, talán megláthatom a jövőmet is. Apám szeme is az enyém. Ott van mögötte mindenki, akit valaha ismertem. Öregszem, de most már barátom az idő” – írta a posztban a színész, melynek a végén a következő kérdést tette fel: „”Ti mit láttok a szememben?””

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: Facebook
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés