Hirdetés


Gáspár Győző szerdán ismét Fradi-meccsen volt és ezúttal sem telt el események nélkül az este. A showman hét gólt is látott és nem tért haza üres kézzel az arénából.

Hirdetés

„Mi volt itt?!”
Legutóbbi Instagram-bejegyzéseiben Győzi megosztotta a Ferencváros szerda esti, Puskás Akadémia elleni Magyar Kupa-mérkőzésén készült képeket. „Mi volt itt?! A 132. percben lőtt góllal jutott tovább a Fradi! 4-3. Ennyi!”– írta a képhez.

Ajándékot kapott
Ezt követően azt is megmutatta, hogy egy olyan bekeretezett képpel lett gazdagabb, melyen a zöld-fehérek játékosai láthatók, sőt egytől egyig alá is írták azt. Győzike elérzékenyülve fogadta el az ajándékot, amit vélhetőleg azért kapott, mert a rengeteg kritika ellenére is kitart a zöld-fehérek mellett.

Hirdetés

Nagy becsben lesz
„Szeretném megköszönni a Fradi csapatának az ajándékokat és aláírásokat! Nagy becsben fogom tartani! Örök emlék! HAJRÁ FRADI!” – fogalmazott a showman.

Fradi szurkoló lett Győzi
Pár héttel ezelőtt Győzike elkezdett Fradi meccsre járni. Az egyik mérkőzésen, amikor a zenész kedvenc csapata Debrecennel játszott, a szurkolóknál elszakadt a cérna. A lokisok sértő rigmusokkal adtak hangot nemtetszésüknek a showman jelenléte miatt.

Curtis beszólt
„Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások” – írta Curtis a Lokis meccs után. Curtisre azonban nem is Győzike, hanem Bea asszony akadt ki a legjobban, aki szinte mindennek lehordta. De maga Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke is védelmébe vette Győzikét.

Hirdetés

Balhé az Újpest meccsén
A dolog már éppen kezdett elcsitulni, ám vasárnap összecsapott a Ferencváros és az Újpest, a meccsen pedig ismét részt vett Győzike, méghozzá a Fradi lelátóján. Az újpesti ultrák nyomdafestéket nemtűrő módon üzentek egy molinóval Győzinek, aki azonban maga is hergelte az összegyűlteket.

„Napraforgó patkány”
A történteket nézve pedig Curtis ismét úgy döntött, hogy megosztja a véleményét: „Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem b*szt*t!” – írta a Facebookon. (Győzikének egyébként több adócsalási ügye is volt)

Hirdetés

Feljelentést tesz
Az események ekkor fajultak el annyira, hogy Győzi úgy döntött, bevonja a rendőrséget A showman kedden személyesen megy el a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen. Győzikének állítólag azzal nincsen semmi problémája azzal, hogy a vasárnapi Fradi-Újpesten a vendégszurkolók ízléstelen transzparenst feszítettek ki vele kapcsolatban, szerinte még ez is belefér egy focimeccsen. De a gyűlöletkeltés, a gyűlöletbeszéd már nem.

A gondolatok felelőssége
Gáspár Győző kedden nyilvános levélben üzent Széki Attilának, akit éppen feljelenteni készül a rendőrségen. „Kedves Attila! A szórakoztató-ipar olyan szereplői vagyunk mind a ketten, akikre hosszú évek, évtizedek óta több százezren figyelnek folyamatosan, és ebből adódóan komoly felelősséggel járhat számos döntésünk, cselekedetünk, nyilvánosság elé tárt gondolatunk. Az, hogy én felvállaltam, mely politikai, világnézeti és sport-közösséghez szeretnék tartozni, az a saját döntésem volt, és a legelső perctől fogva tisztában voltam vele, hogy milyen kritikákat kapok majd ezért. De ezt vállaltam” – írta a Facebookon a Győzike.

Kiemelt kép: Kubatov Gábor Fradi-elnök és Gáspár Győző. Fotó: FacebookForrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés