Hirdetés


Időben vették észre a vasúti sínpáron magatehetetlenül fekvő férfit a dunakeszi rendőrök, az érkező vonat jó eséllyel elgázolta volna – írja a police.hu.
A Dunakeszi Rendőrkapitányság járőre 2019. február 15-én hajnalban a Dunakeszi, Könyves Kálmán utcán haladt szolgálati gépkocsijával, amikor a rendőrök az út mentén húzódó vasúti sínpáron, a gyalogos felüljáró alatt egy nagyobb árnyat vettek észre, amelyet keresőfénnyel megvilágítottak. Ekkor látták, hogy egy ember fekszik a síneken, egyúttal észlelték azt is, hogy egy vasúti szerelvény közeledik abba az irányba. Futva indultak a férfi felé, aki hangos kiáltásaikra semmilyen reakciót nem adott.
A síneken fekvő férfit megragadták, leemelték a sínekről és biztonságos távolságba vitték onnan. Ezután látták, hogy a férfi fején vérző sérülés van, és ekkor már nehézkes kommunikációra is képes volt a bajbajutott. Elmondta a rendőröknek, hogy előző este italozott, majd hazafelé tartott, amikor a vasúti síneken elesett, megsérült, és onnan önerejéből nem tudott felkelni.
A 44 éves férfit ezután a rendőrök átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték további ellátása céljából a sérültet.

Hirdetés
Categories: Tanulságos

Hirdetés