Hirdetés


68 éves Karen rendkívül nehéz időszakot élt az életében, férje halála és fia öngyilkossága után. Éppen ebben az időszakban találta őt be a buszon négy suttyó, akik egész úton piszkálták, ócsárolták és “dagadt nyanyának” csúfolták.

Hirdetés

Aztán egy ponton az idő sajnos eltört a mécses, az idős hölgy elsírta magát, a fiatalok pedig kinevették, és érzéketlenségük és suttyóságuk bizonyítékát a Youtube videómegosztóra is feltöltötték. Azt várták, hogy mindenki velük nevet majd a szerencsétlen öreg hölgyön.
Azonban alaposan elszámították magukat, mivel az internet népe az idős hölggyel érzett együtt, és bár a videó igen magas nézettségi adatokat érte el, pont az ellenkező hatást keltette, mint amire a suhancok számítottak.
Még egy gyűjtés is indult a néni számára, hogy segítsenek az életét megkönnyíteni, és 100 millió Ft-nak megfelelő dollár gyűlt össze. Az ekkor már az örömtől könnyező idős hölgy alig tudta elhinni, hogy mindez vele történik!

Hirdetés


A suhancok végül megkapták méltó büntetésüket: nemcsak hogy felfüggesztették őket az iskolából, de 50 óra közérdekű munkát is végezniük kell, valamint igazolniuk, hogy részt vettek egy olyan oktatáson, amelyet a hasonló cselekmények elkövetői számára vezettek be.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés