Hirdetés


Alekosznak számos kapcsolata volt, amelyek gyakran botrányosan értek véget. Egy kétgyermekes nő, aki komolyan vette a kapcsolatot Alekoszszal, még a munkahelyét is feladta érte, de végül csalódottan szakított vele. Réka, Alekosz egy másik korábbi barátnője, akit az Ázsia Expressz című műsorban ismert meg a közönség, szintén csalódott a férfiban. Réka remélte, hogy a műsorban harmonikus kapcsolatukat mutathatják be, de Alekosz viselkedése miatt ez nem valósult meg. Végül Réka is megszakította a kapcsolatot vele.

Hirdetés

Ez a történet reflektál arra, hogy milyen kihívásokkal találkozhatnak az emberek magánéleti kapcsolataikban, különösen ha a kapcsolatok nyilvános figyelem középpontjában állnak. Az ilyen helyzetek gyakran magukban hordozzák a csalódás és a közösségi nyomás kettős terhét. Alekosz esete rávilágít arra, hogy a hírnév és a nyilvános élet milyen hatással lehet az emberi kapcsolatokra és hogyan befolyásolhatja azok dinamikáját.

Hirdetés

– A szeretetemmel visszaélt, nekem ez nem fér bele! Ha őszintén fordulsz a másikhoz és megnyitod a szívedet, akkor abba nem taposunk bele! Ha bekopogna egy virágcsokorral, már akkor sem békülnék ki vele – beszélt őszintén érzéseiről Lakatos Levente Youtube-csatornáján a civil nő, aki állította, nem vágyott az ismertségre, de több oka is van, hogy belevágott a kaland-valóságshowba.
– Soha nem utaztam repülővel, arra nagyon vágytam, és arra is, hogy távoli tájakat megismerjek. Abban reménykedtem, hogy ezzel a műsorral szorosabb lesz a kapcsolatunk. Hát nem így lett.
Iskolatitkárból árufeltöltő
Pedig a nő mindent megtett, hogy maga mellett tarthassa Alekoszt, akivel egy társkereső applikáción keresztül megismerkedtek meg.

Hirdetés

– Amikor megismerkedtünk, 100 kiló körül voltam. Nem piszkált a súlyommal, de én éreztem, hogy ezen változtatnom kell. Láttam rajta, hogy nem álmai nőjét látja bennem, de nekem meg ő nagyon felkeltette az érdeklődésemet, így miatta elkezdtem diétázni és most 65 kiló vagyok. Bár már előtte is belevágtam a fogyókúrába, mert 120 kiló voltam. Egy lelki reccsenés miatt alakult így. 23 évesen maradtam egyedül a két pelenkás gyerekemmel. Teltek-múltak az évek és nem találtam párt. Ez volt az oka annak, hogy végül a hűtőszekrény kinyitását választottam… Tudtam, hogy ő egy botrányhős, számítottam rá, hogy lesz olyan helyzet, ami nem biztos, hogy egy iskolai környezetbe belefér, ezért felmondtam az iskolatitkári állásomat. Most árufeltöltőként dolgozom, de nem bántam meg, mert anyagilag jobban jártam.

Hirdetés

Maga sem is érti, miért tűrt ennyit
Így aztán nagy reményekkel indult el Dél-Amerikába is, de az út nagyon másként sült el, mint tervezte. Alekosz rendre megalázta, a saját elmondása szerint egyébként a nőkkel nagyon gáláns férfi a nehéz munkákat, de a megalázó feladatokat is ráhagyta párjára. Miközben több helyzetben is lenézően beszélt vele, keményen beszólt neki. A nézőknek is feltűnt, hogy nem poénnak szánta, amikor azt mondogatta neki, milyen férfiasnak tűnik. És emellett más nők után csörtetett… Sokan kérdezik Rékától tőle kommentekben is, hogy ezt miért tűrtel?
– Én is ugyanazt tettem fel magamnak, hogy miért nem álltam jobban a sarkamra. Sokszor fájt, de elég jó a tűréshatárom, tudom a sötét humort is értékelni, de Alekosz túlment egy határon. Amikor kedves, akkor nagyon az tud lenni, így többször megszépítette a kapcsolatunkat. Sajnos nem a műsor kedvéért viselkedett így, ő tényleg ilyen, hullámzóan előjövő kedvességgel. Sokáig reméltem, hogy a nyár után megfogalmazódik benne is az, amire én vágytam. Mondtam neki, hogy én a barátja nem leszek. De nem sikerült változnia, ezért úgy döntöttem, hogy lépnem kell. Elváltak útjaink. Sok sérelmem van vele kapcsolatban és ezt én tovább nem tűröm – mondta a nő.

Hirdetés

A testi vágy, az más…
A Kiskegyed megkereste Alekoszt is, de ő most nem szeretett volna reagálni exe mondandójára. Ugyanakkor korábban elmondta a magazinnak, számára mit jelent egy párkapcsolat.
– Néha akkor is szükségem van más nőkre, amikor minden a legtökéletesebb rendben van az állandó kapcsolatomban. Ha szeretek valaki, nem is akarok és nem is tudnék érzelmekbe bonyolódni mással – ha csak nem éppen a testi vágy, a női test gyönyöre által nyújtott érzelemre gondolunk. Én azt mindig nagy szenvedéllyel élem meg.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés