Hirdetés


A szerelem színes palettáján egy új árnyalat bukkant fel, amikor Mikes Anna, a profi táncosnő, és Krausz Gábor, a neves sztárséf, hivatalosan is megerősítették kapcsolatukat az újévben. Addigra már a rajongók kíváncsi tekinteteiben és találgatásaiban fürdött a pár, mindenki izgatottan várta a hírt, hogy vajon tényleg együtt vannak-e. Krausz Gábor életében újra a boldogság szikrái pattantak szét, amire sokan vágyakozva vártak, hiszen a sztárséf korábbi nehézségei után ismét a fény és öröm útjára lépett.

Hirdetés

A rajongók szeretetét és támogatását tovább fűtötte Mikes Anna és Krausz Gábor együttműködése a népszerű televíziós műsorban, a Dancing with the Stars-ban. Az őszinte összhang és a közös lépések ritmusa nem csak a táncparketten, hanem a való életben is egyértelművé tette, hogy valami különleges kapcsolat szövődött közöttük.

Hirdetés

A boldogság gyakran apró jelekben mutatkozik meg, és ez esetben egy közös vacsora, valamint egy szeretetteljes fotó formájában érkezett. Mikes Anna által megosztott kép nemcsak a sztárséf tűzpiros, lángoló szívecske által kísért boldog pillanatát örökítette meg, hanem azon a mosolyon is túlmutatott, amely Gábor arcán megjelent. Egy ezer wattos mosoly, amely önmagáért beszél, és egy magabiztos, laza testtartás, amely egy elégedett, kiegyensúlyozott férfi képét rajzolja elénk. A kép egyértelmű üzenete: Krausz Gábor a boldogságot Mikes Anna oldalán találta meg.
Ez a történet nemcsak egy új kapcsolat hírét hozta el, hanem a remény, a megújulás és a szeretet üzenetét is. Egy olyan üzenetet, amely mindenki számára bizonyítja, hogy a boldogság mindig ott lapul a következő táncfordulónál, csak meg kell találni a megfelelő társt hozzá.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés