Hirdetés

Manapság a világ egyre személytelenebb, az emberek egyre kevésbé foglalkoznak egymással, és azzal, hogy a másik mit érez, hogyan tehetnék egy kicsit boldogabbá a másik mindennapjait.
Létezik a YouTube-on egy olyan blog, amelyiknek pontosan ez a célja, időnként hajléktalanokon segítenek, kifizetik családok számláit.
Az alábbi videót is ők készítették, amelyben egy szálloda szobaasszonyának szereznek örömet egy magas összegű borravalóval. Beszéltek a szálloda igazgatójával, aki elmondta, hogy a szobaasszony remekül dolgozik, és megérdemli az elismerést.
A srácok kivettek ott egy szobát, és mielőtt még távoztak volna, tudván azt, hogy a szobaasszony megtalálja, egy igen magas címletű bankjegyet, egy 500 dollárost (kb. 156.000,-Ft) hagytak a takaró alatt, egy szöveggel, hogy azt borravalónak szánják.
A rejtett kamerás felvétel megörökíti a szobaasszony reakcióját, és azt, hogy mekkora örömet szereztek neki a srácok, mivel munkájának elismerése mindenki számára óriási energialöketet és boldogságot jelent.
Nézd végig velünk a rövid kis videót, és osztozzunk együtt a lány örömében:

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés