Hirdetés


Berki Krisztián másfél évvel ezelőtti halála óta most először vallott igazán őszintén a múltról és a jelenről a néhai sztár felesége, Berki Mazsi. A kisgyermekes anyuka elárulta, mi volt az oka, hogy tönkre ment a kapcsolata a hírességgel.

Hirdetés

A 9. kerületben történt
2022 májusában a rendőrség több autóval érkezett meg a 9. kerületbe, Berki Krisztiánék lakása elé, a helyszínre ezt követően pedig mentőautó is jött. Akkor még nem lehetett tudni, pontosan mi történt, ám nem sokkal később jött a hír: Berki Krisztián meghalt.

Kábítószergyanús anyagok
Az ügyben néhány órával később rövid sajtótájékoztatót tartott még a helyszínen a rendőrség, elmondták, Berki Krisztián halála kapcsán nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, így közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az ügyet, azonban arról is beszéltek, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban.

Hirdetés

Lánya talált rá
Berki Krisztián holttestét a lánya, Natasa Zselyke találta meg. Berki Hódi Pamelával közös lánya épp kettesben volt a lakásban édesapjával és amikor reggel felébredt, már holtan találta meg őt a teraszon. Ezek után az édesanyját hívta segítségül telefonon, aki azonnal a helyszínre sietett.

Megromlott házasság
Berki Mazsi most elárulta: házasságuk akkor kezdett megromlani, amikor közös kislányuk, Emma megszületett. Az édesanya megdöbbentő részleteket is elárult.

„Valószínűleg találkoztak”
„Nem tudom, a szüléskor mi történt az életünkben, de utána valamit találtam otthon az iPaden. Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről. Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak” – mondta Mazsi a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsor felvételén.

Hirdetés

Eltűnt és vissza sem jött
„Nem beszéltem róla a mai napig, de nagyon nagy szívfájdalmam volt, hogy amikor megszületett Emma, az első nap elment valahova, majd visszajött estére, majd másnap eltűnt a kórházból, és vissza sem jött. Plusz egy napot benn maradtam a kórházban, mert nem értem őt el telefonon. Egyedül, a nyitott sebemmel pakoltam össze kettőnk cuccát és Emmát, és egyedül is vittem ki” – elevenítette fel a történteket az asszony.

Nem árulja el
Mazsi ezúttal sem árulta el konkrétan, hogy a drog végzett-e közvetlenül Berkivel. „Ezt csak én tudom egyedül, mert a boncolási jegyzőkönyvben szerepel. A gyerekem apjaként tisztelem annyira Krisztiánt, hogy ezt nem árulom el, majd a lányai, ha szeretnének, beszélnek erről” – mondta Mazsi.

Hirdetés

Önmagával sem volt őszinte
„Nagyon magas volt a vérnyomása, kétszáz fölött, és már egy kávé is megállíthatta volna a szívét ilyenkor. Sosem titkolta, hogy szteroidokat szedett, és önmagával szemben sem volt őszinte. Nem volt önazonos, és emiatt rengeteg problémája volt” – fogalmazott az édesanya.

Nem hitte el a halálhírét
„Olyannyira nem hittem el a halálhírét, hogy be kellett mennem a halottasházba és meg kellett néznem. Ahhoz, hogy felfogjam, hogy elhiggyem, hogy ez nem csak egy sztori, mert a Krisztián évekkel ezelőtt egyébként kitalálta, hogy megszervezi a saját halálát és a temetését egy műsorban” – szemlézte a Blikk Mazsi gondolatait.

Kiemelt kép: Berki Mazsi és Berki Krisztián. Fotó: archívForrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés