Hirdetés


Sokszor nem minden arany, ami fénylik: az emberek sokszor hajlamosak irigykedni valakire pusztán a külső körülményei alapján, pedig egyáltalán nem biztos, hogy olyan fényes életet él, amit gondolnánk.
Így volt ezekkel a négyes ikrekkel (Bianca, Madison, Tiffany és Paris Lucci) is, akik egy gyönyörű szép nagy házban éltek, jómódú szüleikkel. Látszólag tehát mindenük megvolt, azonban valójában a négyes ikreknek borzalmas lehettek a minden napjaik.

Hirdetés

A tanároknak feltűnt, hogy minden nap éhesen mennek iskolába, ezért a suliban dupla adag uzsonnát és ebédet kaptak. A kislányok sokáig nem panaszkodtak a szüleikre, pedig édesapjuk elhanyagolta, bántotta, és éheztette őket.

Hirdetés

A lányoknak 11 éves korukig kellett szenvedniük, míg az egyik kislány fejsérüléssel ment be az iskolába, és a tanárok kihúzták belőle az igazságot! Ekkor hivatalos eljárás indult, aminek az volt az eredménye, hogy a rendőrség megállapította, hogy az édesapa igencsak rosszul bánt a gyerekekkel, az édesanya pedig a férje viselkedése miatt depresszióban szenvedett, így nem tudott kiállni a kicsikért, majd el is hagyta a családját.
A férfi a fiú gyerekeivel ezzel szemben jól bánt. A vizsgálat eredménye alapján a hatóságok elvették a gyerekeket a szülőktől, és szerencsére egy csodálatos nevelőanyához kerültek, így már túl vannak a nehézségeken.
Azóta eltelt jó pár év, a lányok leérettségiztek, majd alapítottak egy szervezetet, amely hasonló nehéz helyzetbe került gyerekeken hivatott segíteni. Megkapták a második esélyt, és éltek is vele!
Neked mi a véleményed?

Forrás: csodalatos.co
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés