Hirdetés


Váczi Gergő, a Tények műsorvezetője nyíltan beszélt a sport és a családi élet összeegyeztetéséről. Gyermekkora óta a sport a mindennapjainak része, kezdetben több mint egy évtizedig versenyszerűen taekwondo-zott. Később, a gyerekek mellett, a funkcionális tréninget találta meg, mint ideális mozgásformát.

Hirdetés

“Képernyőn vagyok, muszáj odafigyelnem a külsőmre” – mondta Gergely a hot! magazinnak.

“A saját testsúlyos edzéssel megtaláltuk egymást, de az étkezésre is nagyon oda kell figyelnem, ami kifejezetten vicces szituációkat eredményez. Előfordul, hogy a feleségemmel beülünk valahová, és a pincér leteszi elém a marhapörköltet tarhonyával, a feleségem elé pedig a Caesar-salátát. Ilyenkor pironkodva cserélem ki a tányérokat” – tette hozzá mosolyogva.

Hirdetés

A házaspárnak két lánya van: Dóri tizenöt éves, Blanka pedig tizenhárom. Ők is sportolnak, a funkcionális edzés gyerekekre szabott változatát gyakorolják. Gergely szerint a problémák nem oldódnak meg maguktól. A feleségével mindent megbeszélnek, és arra törekednek, hogy egyikükben se maradjon tüske.

Hirdetés

“A feleségemmel való vitáink 90 százaléka a gyereknevelésből fakad. Nem vagyok szigorú apa, de a feleségem sem szigorú, inkább következetesebb. Próbálunk nem „jó és rossz zsaruként” megnyilvánulni, de mi is emberek vagyunk, és a következetesség nem mindig sikerül. A vitákat nem titkoljuk a gyerekek előtt: szerintünk nem baj, ha látnak bennünket összezördülni, mert így látják a probléma megoldását is. A beszélgetéseink ugyanis mindig eljutnak oda, hogy kibékülünk. Én a gyereknevelésben a példamutatásban hiszek.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés