Hirdetés

Itt a nyár és az idő egyre melegebb lesz. Nem mindig szabad kint lenni a tűző napon, mert az erős napfény árthat szervezetünknek. Mégis sokan betegszenek meg egy kimondottan meleg nyári napon.
Az amerikai Texas államban található Houstonban egy fiatal fiú, Louis Jordan is jól tudja ezt. Épp a városban volt, amikor meglátott egy hölgyet, aki a tűző napon ült. A nő tolókocsiban volt, mesélte a fiatalember a ABC13 Houston-nak.

Hirdetés


A fiú meglepődött azon, hogy a hölgyön még egy sapka sem volt, amely védte volna őt a tűző nap sugaraitól. Ezért kiszállt a kocsijából,odament a hölgyhöz és a feje fölé tartott egy ernyőt. A lány egy buszra várt de az csak két óra múlva indult, a fiatal fiú pedig ott maradt mellette és végig beszélgettek.
A fiú azt is tudta, hogy a busz késni fog de azért ott maradt vele és tovább beszélgettek és nevetgéltek. A rendőrség is megállt, hogy megkérdezze minden rendben van-e. Egy képet is készítettek róluk és feltették a közösségi média oldalaira, hogy megmutassák milyen kedves gesztus volt ez a fiatalembertől és azt, mennyire fontos hogy időt szánjunk embertársainkra.
Nézd meg a lenti filmet a fiúról, aki a kedvesség mintaképe lett. Ha pozitív dolgokról beszélsz, akkor sokkal több pozitív eredménye lesz cselekedeteidnek. Kérjük oszd meg ennek a segítőkész fiúnak a történetét a Facebook-on!

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés