Hirdetés


Néha látunk dokumentumfilmet olyan katonákról, akik nagyon nehezen birkóznak meg a mindennapi élettel miután hazatérnek a háborús övezetből. Néhányan a PTSD-ben (poszttraumás stressz szindróma) szenvednek, mint például Peter Coukoulis is.

Hirdetés

A tengerészetnél szolgált a 26 éves Peter Coukoulis, aki 3 évvel ezelőtt tért haza az Egyesült Államokban lévő Tallahasseeba. Azóta sem tud beilleszkedni a mindennapi életbe és nem tud normális életet élni.
Dena az édesanyja látta fia vívódását és problémáit a PTSD-vel kapcsolatban és karácsonyra a lehető legjobb ajándékot adta fiának – egy kiskutyát.

Hirdetés

Peternek ugyanis volt egy vadászkopója mielőtt bevonult volna szolgálatra. A kutya azonban megszökött még mielőtt Peter hazajött volna. Ezért édesanyja pontosan tudta, milyen jó érzés lenne fia számára, ha lenne egy kutyája, sőt még segíthetne neki megküzdeni a PTSD-vel.
A múlt héten összegyűlt az egész család, hogy még karácsony előtt odaadják neki az ajándékot. Mikor a 26 éves férfi látja, hogy a csomag mozog, gondolja, hogy itt valami különleges dolog készülődik.
Amikor pedig kiugrik a dobozból a kis vadászkopó, már nem tudja könnyeit visszatartani. Ebben a pillanatban tudta, hogy a dolog mostantól jobbra fordulnak.
“Nagyon nagy változást hozott fiam életébe a kutya, három nehéz év után először volt boldog.” -mondta a fiú édesanyja, Dena a Carter News Agency-nek.
Kérjük nézze meg ezt a gyönyörű meglepetést a lenti filmben. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a kutyus nem töltött sok időt a dobozba bezárva és dobozon lyukakat is vágtak a kutyus biztonsága érdekében.

Hirdetés

Forrás: csodalatos.co
Hirdetés
Hirdetés