Hirdetés


Woralop egy thaiföldi hajléktalan férfi, aki legtöbbször egy metróállomáson kénytelen tölteni az éjszakát. Egy nap arra lett figyelmes, hogy egy ismeretlen férfi elejtette az állomáson a pénztárcáját. Woralop vissza akarta adni neki a tárcát, de a férfi nem hallotta meg a kiáltását.

Hirdetés

Miután a tulajdonos eltűnt a szeme elől, először nem tudta, mi tévő legyen. Látta, hogy a pénztárcában nagyjából 150.000,-Ft-nak megfelelő helyi pénz volt, ami az ő számára egy jelentős vagyonnal ért fel! Ezen kívül több hitelkártyát is látott a tárcában.
Arra nem is gondolt, hogy eltulajdonítaná a tárcát, azonban nem volt ötlete, hogyan találhatná meg a tulajdonost. Végül bement a rendőrségre, és ott leadta a talált tárgyat.
A tulajdonos egy jól szituált férfi, Niity Pongkriangyost rendkívül boldog volt, hogy meglett a tárcája és az iratai! Kezdetben jutalmat akart adni annak, aki visszaszolgáltatta a tárcát, azonban értesülvén a férfi személyéről, megmásította a szavát…
Inkább olyasmit ajánlott fel Woralopnak, ami a férfi számára az egyszeri jutalomnál is sokkal többet számított! Munkát és szállást adott neki a gyárában, aki örömmel a tenyerébe csapott!
A gyárban mindenki ismeri a történetét, és élő példaként áll munkatársai előtt, hogy érdemes nehéz körülmények között is EMBERNEK maradni!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés