Hirdetés


Az idén márciusban az USA Colorado államában felhívták az egyik tűzoltóságot, valaki bejelentést tett arról, hogy furcsa kis állatokat talált egy kútban.
A tűzoltók mikor meglátták az apró állatokat kimentették őket abban a reményben, hogy a kicsik életben maradnak.
Egész mélyre kellett lenyúlniuk a kútba, hogy elkapják a kis kutyákat mikor rájöttek, hogy valószínűleg labrador kiskutyákról van szó.

Hirdetés

A tűzoltók a kölykök anyját is keresték, de eredmény nélkül. Aztán úgy döntöttek, hogy a legközelebbi állatorovoshoz viszik el a kölyköket. Meg szerették volna tudni, minden rendben van-e velük.
Amikor azonban az állatorvoshoz értek, rájöttek, mennyire rosszul mérték fel a helyzetet. Nem a labradorok voltak a kicsik, – sőt nem is kutyák voltak! Hanem apró rókakölykök!
Az állatorvos elmagyarázta, hogy sok állat ellhetett a környéken az év ezen időszakában és az állatok inkább apró, szűk helyeken ellenek mert ezt tartják biztonságosnak. A rókamama azonban nem talált megfelelő helyet az erdőben, ezért úgy döntött a kicsiket a kútban rejti majd el.
Visszavitte a kölyköket.

Hirdetés

A tűzoltó visszavitte a kölyköket a kútba, azt remélték az anyaállat hamar visszajön. De sajnos nem így történt.
A kicsiket így átvitték egy másik állatmenhelyre ahol megkapták a megfelelő kezelést és tágas helyet is kaptak a pihenéshez és a játékhoz.
A menhely vissza fogja vinni őket a természetbe, ha az állatok már megerősödtek és egy önállóan is tudnak élni.
Igaz, hogy a kicsik élete nehezen indult, most végre jó helyen vannak. Mindez a hős tűzoltónak köszönhető aki gondoskodott arról, hogy megfelelő helyre kerüljenek. Minden jó,ha a vége jó.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Hirdetés