Hirdetés

Fotómontázs: Blikk, Ringier


A magyar szórakoztatóipar egyik legbeszéltetőbb története, Krausz Gábor és Tóth Gabi válása, tavaly nyáron került nyilvánosságra. A válás után mindkét fél újra megtalálta a boldogságot, de a közös múltból fakadóan számos kérdés merült fel. E kérdések között szerepel a családi házra felvett hitel, Hannaróza, a lányuk nevelése, és nem utolsósorban Gábor döntése a Tóth Gabit ábrázoló tetoválásáról.

Hirdetés

A tetoválás, amely egykor a szeretet és az összetartozás szimbóluma volt, mostanra válásuk egyik maradandó emlékévé vált. Krausz Gábor a közelmúltban jelezte, hogy fontolóra vette a tetoválás sorsát, mely egyértelműen azt jelzi, hogy készen áll a múlt lezárására és az új életkezdetre. A válás után mindkét fél új kapcsolatokba kezdett, így az érintett tetoválás kérdése még inkább előtérbe került.

Hirdetés

Az, hogy Krausz végül eltávolíttatja, átdolgoztatja, vagy megtartja a tetoválást, még ismeretlen, de a döntése jelentős lépés lesz az új életútján. Ez a változás nem csak a tetoválás sorsára vonatkozik, hanem szimbolikusan az új fejezet kezdetét is jelzi az életében.
Krausz Gábor a tetoválásról
A sztárséf korábban a Meglepetésnek nyilatkozott a tetoválásairól, hiszen a válás után nem maradhat rajta Tóth Gabi arcmása:

Hirdetés

„Mostantól átgondoltabban tetováltatok, mert van olyan személyes szöveg és non-figuratív ábra a testemen, amit már nem érzek magaménak, ezeket majd átalakíttatom. Tervbe van véve egy újabb tetkó, ami a Dancingre utalna.”
Most pedig úgy tűnik, hogy Krausz Gábor hozott egy döntést. Tetoválószalonban járt, és új tetoválást varratott magára. Erről egy közös fotóval emlékezett meg az Instagram-oldalán, a friss tetkót viszont egyelőre még nem mutatta meg. Vannak azonban olyan rajongók, akik egyből rákérdeztek arra, hogy kit vagy mit takar el Krausz Gábor ezzel:
“— Gondolom ez egy nagyobb léptékű mű beharangozása 😁 Kíváncsian várom a végeredményt 🤩
— Megkezdted az aktualizálás, Gábor?😉😉🤫
— Sejtelmes….🤭 Izgatottan várjuk a végeredményt!👏😉”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés