Hirdetés

Hirdetés
Fotó: @lizzienugent/Twitter

A Ryanair sonkás szendvicséről készült fotó a közösségi médiában megjelent kritikákat váltott ki a légitársaság fedélzeti étkeztetésével kapcsolatban.
Liz Nugent ír bestseller ír krimiírónő pénteken tweetelt egy képet a kifogásolt reggeliről, a következő felirattal: “A barátom @AimeeWoods21 ma 5,50 eurót fizetett ezért a “sonkás szendvicsért” @Ryanair. Próbálok rájönni, hogy ez vajon megfelel-e a valóságnak”.

Hirdetés
Annak ellenére, hogy közel 5 fontba került, a felszeletelt, vaj nélküli mini-baguette úgy tűnt, hogy csak néhány darab sonkát tartalmazott, nem pedig egy teljes szeletet.
Volt azonban olyan is, aki a légitársaság védelmére kelt, és azt írta: neki még nem volt rossz tapasztalata a Ryanairnél felszolgált ételekkel, és biztos benne, hogy ezt a szendvicset is kicserélnék, ha szólnak a személyzetnek.

Hirdetés
A szendvicset vásárló nő később hozzátette: egyébként szuper repülése volt, és nem volt más panasza a személyzetre sem. “Inkább humorosnak, és kissé túlárazottnak találtam a szendvicset. De így is megettem!” – írta.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés