Hirdetés


Dan Pyatt és Kelly Hope párkapcsolata már 18 éves koruktól tartott, és 31 éves korukban mondták ki a boldogító igent. Közben két szép gyermekük is született.

Hirdetés

Sajnos azonban a férfinél nem sokkal később komoly vesebetegséget állapítottak meg az orvosok, és folyamatosan kezelésre kellett járnia. Arról is tudott, hogy éveken belül valószínűleg vese transzplantációra lesz majd szüksége.
Bár a nő rendkívül kitartó és türelmes volt, egyszerűen eltávolodtak egymástól, teljesen más életet éltek, különböztek a céljaik, és a légkör egyre rosszabb és rosszabb lett közöttük.

Hirdetés

Aztán végül úgy határoztak, hogy elválnak, külön is költöztek, a gyermekeik pedig a nővel maradtak. Ennek ellenére a barátság megmarad közöttük, és Kelly minden alkalommal elkísérte volt férjét a kezelésekre.
Erősen remélték, hogy sikerül megfelelő donort találni, mert a férfi állapota folyamatosan romlott, a remény pedig fogyott. Ekkor a volt feleség meglepő ötlettel állt elő: ő maga vállalkozott a vese átültetésre donornak.
Dan ugyan tiltakozott, mert a beavatkozás a donorra nézve is igen kockázatos, ám a Kelly elvégeztette a szükséges előzetes vizsgálatokat, és kiderült, hogy a szövettípusa megfelel, csak a vércsoport nem. Ennek ellenére lehetséges volt a transzplantáció, amelyhez a vérből el kellett távolítani az antitesteket.

Hirdetés

Végül a nő meg tudta győzni volt férjét, aki kötélnek állt, és a beavatkozásra tavalyelőtt augusztusban sor is került. Szerencsére teljes siker koronázta a műtétet: mind a donor, mind pedig a beteg felgyógyult, és már teljesen jól vannak!
Ezután a karácsonyt együtt töltötték, és közösen utaztak el. sokan kérdezték, hogy akkor most újra együtt vannak-e vagy nem, azonban mivel családként és barátként is összetartoznak, ez talán nem is számít annyit! Nagy boldogság, hogy a férfi meggyógyult a súlyos betegségéből Kellynek köszönhetően!
Dan most sem tudja még felfogni, hogy milyen kockázatot vállalt érte a volt felesége.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés