Hirdetés


David Snively, a Morrow Rendőrkapitányság munkatársa úgy érezte, mintha kitépték volna a szívét egy kislánnyal folytatott beszélgetés után. De miről beszéltek? Találjuk ki. A rendőröknek van a világ egyik legmegterhelőbb munkája fizikailag és érzelmileg. Ennek eredményeként gyakran úgy hagyják el otthonukat, hogy nem tudják, mire számíthatnak naponta.

Hirdetés

Így amikor David Snively ideiglenes rendőrfőkapitány válaszolt egy sofőr letartóztatásában segítséget kérő rendőr hívására, nem tudta, hogy felfokozott érzelmekkel távozik a helyszínről. 2022. június 28-án a Morrow-i rendőrség Snively vezetésével letartóztatással válaszolt egy segítségkérésre. A helyszínre érkezéskor a rendőrök megállapították, hogy a gyanúsított egy szokásos forgalmi leállás során összetűzésbe került. A helyzet, amelynek a rendőrök és a sofőr között egyszerű kompromisszumot kellett volna eredményeznie, vitává fajult, amikor az utóbbi nem volt hajlandó követni az utasításokat. A rendőröknek nem volt más választása, mint letartóztatni, de egy kislányt és édesanyját fedezték fel az autóban a gyanúsítottal, a lány édesanyja barátjával. Miközben az anya a rendőrökkel beszélgetett, Snively észrevette, hogy a kislány, akinek édesanyja barátját éppen most tartóztatták le, sír.

Hirdetés

A kislányért aggódó rendőrfőnök letérdelt és vigasztalta. Snively válaszolt is a kérdéseire, miközben igyekezett elmagyarázni, mi történik.
Az ideiglenes rendőrfőkapitány és a virágmintás ruhás kislány előtt ismeretlenül a közösség egyik tagja készítette a képeket, miközben megölelték egymást.
Ezt a képet később a rendőrség feltöltötte a közösségi médiára. A fotó feliratához azt fűzték, hogy Snively megpróbálta megvigasztalni a lányt, és elmagyarázni neki a helyzetet. Emellett megjegyezték:
„Az ehhez hasonló interakciók minden nap megtörténnek, az osztályunk minden szintjén, és büszkék vagyunk arra, hogy egy közösségi tagnak eszébe jutott, hogy elkészítse ezt a képet, és megossza velünk!”.

Hirdetés

Az ideiglenes rendőrfőnök elmondta, hogy a kislány magabiztosan lépett oda hozzá, miközben mindent megtett, hogy ne sírjon. A kislány folytatta, hogy megkérdezze tőle, hogy az édesanyja barátja, a gyanúsított hazajön-e valaha is a letartóztatása után. A kislány kérdése elszomorította Snivelyt.
A rendőrfőnök megnyugtatta a kislányt, hogy a gyanúsított biztonságban van, és hamarosan hazajön. Miután ezt hallotta, a kislány bólintott, mielőtt átkarolta Snivelyt, és zokogva a vállára hajtotta a fejét.
Snively rendőrfőnök elárulta, hogy elszomorította a helyzet, de egyben bátorította is, mert a kislány biztonságban érezte magát nála. Elmondása szerint ez egy szörnyű, gyönyörű pillanat volt.
Csak jóval később tudta, hogy valaki lefényképezte őket. Snively elmondta, hogy sok olyan dolgot tapasztalt már életében, amit nem érthetett. A rendőrfőnök elismerte, hogy sok kihívással és csalódással kellett szembenéznie, de tudta, mi a célja a földön. Snively hitte Isten hozta őt ebbe a helyzetbe, hogy megvigasztalja és megnyugtassa a kislányt. Azt is érezte, hogy a kislány is segített neki. Az interneten sokan pozitívan reagáltak erre az incidensre, és megmutatta, hogy a rendőrség milyen jó hatással lehet a közösségre. Néhányan dicsérték a rendőrfőnököt, hogy kedves volt és megvigasztalta a zavarodott és szomorú kislányt.

Hirdetés

Más rendőrök is kommentálták a posztot, köztük Nicholas Lewis, az Emory Egyetem rendőrtisztje, aki azt írta:
„Szeretem látni az emberséget a szakmánkban. Néha szívszorító és elkeserítő, amikor az embereket a legrosszabb formájukban látjuk. Az ehhez hasonló történetek segítenek nekünk abban, hogy arra koncentráljunk, amiért a munkánk számít, és mindig is fontos lesz. Hogy megvédjük az ártatlanokat.”

You know it’s always sad to see the little one’s in tears when one of their parents gets arrested. Today was one of…

Posted by Sam Juarez on Tuesday, June 28, 2022

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés