Hirdetés

Kezdetben egy megszokott produkciónak tűnt a Got Talent tehetségkutató műsorban, ahogy a 33 éves Nicholas Bryant a Queen örök becsű dalát, a “Don’t Stop Me Now”-t adta elő zongorán.
Ez az a dal, amit egy kutatás során a világ legboldogabb dalának választottak.
A dalt természetesen a zsűri tagjai és a közönség is jól ismerte, ezért nem ígérkezett semmiféle nagyobb meglepetés. Azonban ezúttal valami teljesen másról volt szó!
A produkcióhoz már néhány másodperc után is csatlakozott pár ember a színpadon, de az igazi varázslat az alábbi videóban a 34-37. másodperc környékén történik, amikor a közönség között is feltűnt egy egész zenekar, akik szintén csatlakoztak az egyre monumentálisabbá váló előadáshoz.
A zsűri ekkor egy emberként kapta hátra a fejét, még a mindig póker arcú Simon is csillogó szemmel figyel.
Azonban még ekkor sem volt vége! A közvetítések alkalmával nyilván nem figyeljük meg részletesen a helyszínt, ahol a tehetségkutató műsor előadásai zajlanak, ám most alkalmunk nyílik látni, hogy bizony a színhelyül szolgáló színházteremben is számos lehetőség rejlik:
Kiderült, hogy az erkélyen helyet foglaló emberek egy számos tagból álló kórust alkotnak, és ők szintén csatlakoztak a produkcióhoz!
Az eredmény monumentális és csodálatos. Érdemes megnézni:

Hirdetés


A Don’t Stop Me Now a tizenkettedik dal a brit Queenrockegyüttes 1978-as Jazz albumáról. A szerzője Freddie Mercury énekes volt. A szöveg egyértelműen az énekes életvitelére utal. Brian May gitáros később megjegyezte, hogy bár alapvetően optimista dal, valami olyasmiről szól, ami valójában fenyegette Mercuryt: a mértéktelen életmódjáról.
Oszd meg, hogy mások is láthassák!

Forrás: www.csodasszavak.com
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés