Hirdetés


A fiatal kismama után egy négyéves lányka maradt, ő még nem tudja, mi történt.
Dia rosszul érezte magát, szülei ezért vitték be a 6 hetes várandós nőt az intézménybe.
A szülőket arról tájékoztatták, hogy Dia elesett. Állítólag és olyan szerencsétlenül zuhant, hogy egy szekrény sarkába beütötte a fejét. A fiatal nő egy gyönyörű, négyéves kislányt hagyott maga után.

Hirdetés

„Amikor kiderült, hogy várandós, boldog volt, de aztán olyan pokoli fájdalmak kezdték gyötörni, hogy kórházba kellett vinnem. Két nap után kiengedték, de a panaszai nem szűntek meg. Szinte már mozdulni sem tudott, amikor visszavittem múlt hét hétfőn a kórházba” – mondta a Blikknek az édesapa.
„Nem igazán örültek nekünk az orvosok és a nővérek sem, szinte könyörögni kellett, hogy ott maradhasson. Szerdán hajnalban még beszéltem vele, úgy volt, hogy végre elviszik ultrahangra, de ebből már nem lett semmi. Csak a telefont kaptam, hogy meghalt” – mondta a lapnak a gyászoló anya.
A család nem vádol és gyanúsít senkit, de feltett szándékuk, hogy kiderítsék, pontosan mi történt a lányukkal, ki a felelős a haláláért. Szerintük valakinek hibáznia kellett, hogy egy ilyen tragédia megtörténhessen.

Hirdetés
Korábban Dia testvére egy nyilvános Facebook-bejegyzésben fakadt ki a történtek miatt. „Persze, hogy hiányos a hír! Azt nem írták oda, hogy csengetett a húgom, de nem ment be hozzá senki.” – írta a testvér, hozzátéve, hogy azt mondták a sérült húgának, menjen be, s szóljon személyesen.
A halálesettel kapcsolatban a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított a kórház bejelentése alapján közigazgatási hatósági eljárást a körülmények tisztázása érdekében, azonban a pénteken keletkezett feljelentés alapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított szakértők bevonásával.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés