Hirdetés


Hónapok óta rendkívül komoly harcot vív a rákkal a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész. Prosztatarákkal küzd Reviczky Gábor, egy agresszív fajtája támadta meg a színművész szervezetét – tudta meg a Blikk.

Hirdetés

Ám szerencsére úgy tűnik, sikerült időben elvégezni a műtétet, az operációt követő CT- és MRI-vizsgálatok szerint nincs áttét a szervezetében. A 73 éves színész elárulta a bulvárlapnak, decemberben kezdett gyanakodni arra, hogy valami nincs rendben: “Nem voltak olyan panaszaim. (…) Évek óta jelen lehetett nálam már a betegség, tünetmentesen. Egy jótékonysági vadászaton vettem részt még tavaly decemberben. (…) Itt feltűnt a nagyon gyakori vizelési inger”. Mint mondja, 10 helyen végeztek biopsziát a prosztatáján, és mindegyik tartalmazott rákos sejtet.

Hirdetés

Reviczky Gábor bízik benne, hogy nem lesz szükség kemoterápiára, mert azt nem vállalná. “Sugár- vagy kemoterápia jöhet szóba, ám mivel itthon nincs még célzott kemoterápia, a kemót vissza fogom utasítani. Sajnos, a nem célzott kezelés az egész szervezetet érinti” – indokolta.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés