Hirdetés


Nemrégiben kiderült, hogy Molnár Gusztáv színész a kecskeméti kórházban tartózkodott, ami a Blikk értesülései szerint aggodalmat váltott ki a rajongók és ismerősök körében. Tekintettel arra, hogy Molnár Gusztáv korábban alkoholfüggőséggel küzdött, és maga is elismerte, hogy még nem érzi magát teljesen gyógyultnak a komlói elvonó után, sokan a legrosszabbra gondoltak.

Hirdetés

A színész azonban igyekezett megnyugtatni a közönséget, és eloszlatni a kórházi látogatásával kapcsolatos aggodalmakat. Molnár Gusztáv esete rávilágít arra, hogy az alkoholfüggőségből való felépülés hosszú és bonyolult folyamat, ahol a visszaesés veszélye mindig jelen van. Ebben az esetben különösen fontos, hogy a közönség támogatást és megértést nyújtson azoknak, akik ezen a nehéz úton járnak. Molnár Gusztáv kórházi látogatása emlékeztet bennünket arra, hogy a gyógyulás nem egyenes út, és minden lépés, akár egy kórházi látogatás is, része lehet a gyógyulási folyamatnak.

Hirdetés

“– Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért – kezdte lapunknak a színész, aki nem tagadja, továbbra is kemény küzdelmek dúlnak benne nap mint nap.”
“– Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket” – tette hozzá Gusztáv.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés