Hirdetés

A te kutyád is rendszeresen felborítja a kukát, még akkor is, ha csak zöldségek héja van éppen benne? A kutyáknak, akárcsak az embereknek, hosszú távú memóriájuk van. Ennek köszönhetően követik a parancsokat és emlékeznek arra, hol találtak finom maradékot 3 héttel ezelőtt. A kutyáknak epizodikus emlékezetük van, benne képekkel a gazdival való sétáról vagy játékról. Talán ezek a szép emlékek is szerepet játszanak abban, hogy a kutyák nemcsak hűségesek a gazdájukhoz, de támogatni is tudják őket.
A következő fotókon láthatod, hogy egy kisállat a legjobb gyógyír minden bánatra.

1. “Késő éjszakáig dolgoztam, közben a macskám ezt csinálta.”

2. “Ez a macska minden reggel kint várja ezt a kisfiút, hogy megvárhassa vele a buszt.”

3. “Az én kicsikém ide hozott nekem egy ceruzát, miközben rajzoltam. És közben milyen édesen nézett!”

4. “Ő az én kis ázott csirkém, Gilbert. Imád mérges lenni az ujjakra és szerenádot adni a lábaknak. Ő a legjobb dolog, ami valaha történt velem.”

5. “Mindenkit, aki hozzánk érkezik, Jack a játékával üdvözöl. Ha nem találja meg a játékát, nagyon kétségbe esik.”

6. “Egyes macskák egeret és madarat visznek ajándékba a gazdájuknak. Jim olyasmit hozott nekem, amit mindketten szeretünk: friss fánkot.”

7. “A kutyám elkezdi csóválni a farkát, mikor ránézek, és abbahagyja, ha elfordulok.”

8. “Nagy szerencse, hogy Milly ott van anyának, hogy bármiben segíthessen.”

9. “Egy halk kopogást hallottam az ajtón. Odamentem és láttam, hogy a főbérlőm kutyája hozott nekem egy botot.”

Hirdetés10. “Közel 2 évet vártam rá. Ma végre találkoztam vele. Ő Maple.”

11. “Az én öreg kisasszonyom minden reggel jön köszönni nekem.”

12. “Úgy csináltam, mintha nagyon jó kedvem lenne, és a kutyám is vidám volt. Aztán úgy tettem, mintha nagyon szomorú lennék, és hozott nekem egy játékot, hogy jobban érezzem magam.”

13. “Ő Miss Cleo. 19 éves és felnőtt életem nagy részében velem van.”

14. “Általában a lábamnál alszik. De mikor szomorú vagyok vagy nem érzem jól magam, felmászik hozzám és így néz azokkal a nagy, barna szemeivel.”

15. “A szülinapomon fogadtam örökbe a menhelyről ezt az édes kis fickót. Nem szereti az embereket, mivel korábban sokat bántották. Egy héten át bujkált az ágyam alatt, egy újabb hét kellett, hogy meg tudjam simogatni, és nézzétek, mi történt ma! Elolvadtam tőle!”

16. “Nyírtam a füvet és közben ezt a nyulat találtam. A nagymamám kezdte etetni, és nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttük. Mikor főz, a nyuszi a közelében van. Mikor tévézik, az ölébe bújik. Együtt is alszanak.”

17. “Tegnap megtaláltam az előrelátható jövőbeni legjobb barátomat.”

18. “Az örökbefogadott kutyám, Max túl félénk ahhoz, hogy megsimogassam, de mindenképpen gondoskodni akar rólam.”

19. “Miután egész életében rettegett a kutyáktól, úgy tűnik, az anyukám végre túl van ezen. Így néznek egymásra a kutyámmal.”

20. “Éjjel 2-kor sírtam, amikor Maugli felugrott az ágyamba. Próbált azzal vigasztalni, hogy megnyalogatta az arcomat, odabújt mellém és odahozta a csontját. De semmi sem segített…”


“Aztán hirtelen kirohant a szobából, majd visszaszaladt, a hátára feküdt és a lábait szanaszét dobálta. Elképesztő cuki látvány volt! Korábban sosem csinált még ilyet. Muszáj volt elnevetnem magam, és ő csak folytatta, folytatta, egészen addig, míg abba nem hagytam a sírást.”

Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés