Hirdetés

Susan Thompson az Amerikai Egyesült Államok Indiana államában élt férjével, akivel már nagyon szerettek volna egy gyereket. Amikor azonban a nő áldott állapotba került, és elmentek ultrahangos vizsgálatra, kiderült, hogy valami nagyon különleges növekszik a hasában!
Ötös ikreket várt! Az ilyen eset rendkívül ritka, főleg természetes úton. Ráadásul igen rizikós (pláne az volt akkor, sok évvel ezelőtt), mind az édesanya, mint pedig a magzatok életére nézve. Éppen ezért az orvosok mind azt javasolták, hogy “válasszanak a kicsik között”. Értjük, hogy ez mit jelent…

Hirdetés

Elmondták, hogy az egyes magzatok túlélési esélyeit akkor tudják biztosítani, hogyha másokat feláldoznak értük. Mindennek már közel három évtizede, a nő pedig most szánta el magát arra, hogy beszéljen a történtekről a közösségi oldalán!
Leírta, hogy megérti, hogy a technika akkori állása szerint az orvosa az általa ismert legbiztonságosabb megoldást javasolta! Miután ő visszautasította ezt a beavatkozást, elküldte őt egy másik szakemberhez, aki pedig lényegében ugyanazt mondta el, mint a korábbi orvos. Hónapokig ment ez így, végül azonban a nő úgy döntött, hogy megszüli az összes gyermekét…

Visszanézve leírja, hogy el sem tudná képzelni az életét nélkülük! Jól döntött, mert mindannyian egészségesen születtek, és mindannyiunkra büszke lehet! Az öt gyermekből hárman a hadsereghez csatlakoztak, a másik kettő pedig orvos lett! Felelősségtudó, jó emberek lettek belőlük, így mindenki számára csodálatos vége lett annak az akkoriban veszélyesnek tűnő döntésnek, hogy az édesanyjuk nem tudod köztük választani!

Hirdetés
Hirdetés