Hirdetés


Alee: édesanyámnak és édesapámnak adom a nyeremény pénzt, és megköszönöm, hogy felneveltek
A Kevermesről érkezett rapper tudja, hogy hatalmas lehetőséget kapott az élettől, és megpróbál ügyelni arra, hogy ne folyjon ki keze közül a pénz.

Hirdetés

A rapper korábban mesélt és a műsorban kisfilmet is bemutatott arról, hogy igen szerény körülmények között nőtt fel, de ezt nem szégyelli. Szülei nem tudták anyagilag támogatni, testvéreivel együtt egy apró szobán osztozott, és már egészen fiatalon munkát vállalt, hogy megvehesse magának azt, amire vágyik.
„Most kaptam egy akkora anyagi támogatást, amely elindít az életben. A családomat is szeretném támogatni a pénzből, és az a célom, hogy jobb életkörülményeket tudjak nekik is biztosítani.

Hirdetés
Arra nagyon figyelek majd, hogy ez az összeg ne fogyjon el egy év alatt, nem szeretném, ha elveszne a pénz, nekem pedig elölről kéne kezdenem. Nem vagyok kapzsi, nem vágyom drága dolgokra, szóval nem magamra költöm el az egész nyereményt, de pénzből él az ember, ezért azt szeretném, ha a tizenkét millióból többet tudnék csinálni.” – nyilatkozta a fiatal tehetség a Blikknek, hozzátéve, hogy szeretne minél hamarabb Budapestre költözni, s minél gyakrabban fellépni, de az iskolát is szeretné befejezni.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés