Hirdetés


Nagy meglepetést okozott a rádiós világban, amikor Vadon Jani bejelentette, hogy tizennégy év után távozik a népszerű “Balázsék” műsorból a Rádió 1-en. A helyére azonban már van jelentkező: Nagy Alekosz gyorsan jelezte, hogy készen áll átvenni a stafétát.

Hirdetés

Nagy Alekosz, a közösségi médiában tett bejelentésében, kifejezte vágyát, hogy csatlakozzon Sebestyén Balázshoz és Rákóczi Ferihez a stúdióban. Az őszinte és lelkes megnyilvánulása meglepetést okozott a rajongók és a rádiós közösség körében egyaránt.

Hirdetés

Vadon Jani hosszú és sikeres karrier után hagyja el a műsort, ami nagy űrt hagy maga után. Nagy Alekosz, aki eddig más területeken tűnt fel, most új kihívást és lehetőséget lát a rádiózásban. Az ő lehetséges csatlakozása friss színt és új perspektívát hozhat a jól ismert műsorba.
A közönség és a szakma kíváncsian várja, hogy ez a váratlan fordulat valóban megvalósul-e, és milyen új dinamikát hozhat Nagy Alekosz a “Balázsék” csapatába.

Hirdetés

“A kialakult, egyben soha vissza nem térő helyzetben megragadom az alkalmat, és felajánlom! Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére, és konzekvenciámmal kiegészíteni a megbontott hármast. A változás lehetőség a fejlődésre” – írta a Facebookon, miután Vadon Janit is méltatta egy sort.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés