Hirdetés


Nagy Alekosz, aki ismert impulzív viselkedéséről és meggondolatlan kijelentéseiről, ismét vihart kavart a közönség körében. A TV2 “Power of Love” című reality show-jában tett megjegyzései a nőkkel kapcsolatban nem maradtak észrevétlenül. Egy korábbi lakótársa és ismerőse nyilvánosan fejezte ki felháborodását és csalódottságát a Ripost-nak adott interjúban, ahol azt állította, hogy kész szembenézni Alekosz-szal, és akár fizikailag is megállapítani a véleménykülönbségeket.

Hirdetés

A korábbi ismerős kijelentette: “Minden nő nevében állnék vele szemben,” jelezve, hogy Alekosz megjegyzései mélyen sértették a nőkkel szembeni tisztelet és egyenlőség alapelveit. Ez a konfliktus rávilágít arra, hogy a nyilvános szereplők kijelentései komoly hatással lehetnek a közvéleményre, és felelősséggel tartoznak az általuk hangoztatott üzenetekért.

Hirdetés

„Számtalanszor megfordult már a fejemben, hogy nagyon szívesen megmutatnám Alekosznak, hogy mire is képes egy általa degradált, semminek tartott nő, ha szembekerülne vele a ringben, ahol szabályos keretek között kesztyűznie kéne vele. Maradjunk annyiban, hogy okoznék neki némi meglepetést, vagy inkább fej, arccsont és bordatáji fájást…” – kezdte a Ripostnak VV Szandika, aki nem titkolja, hogy jártas a küzdősportok terén.

Hirdetés

„Szóval a kihívást teljesen komolyan gondolom, csak azt sajnálom, hogy nincs az sportszövetség, vagy gálaszervező, aki ezt a meccset bevállalná, hiszen ez etikai kérdés. Persze az is az, ahogyan Alekosz a nőkről beszél, vagy éppen velük bánik. Csakhogy őt az etika semmilyen formában nem érdekli, ami nagyon szomorú és egyben felháborító is. Minden nő nevében állnék vele szemben és talán nem győznék, de hogy kapna pár maflást az tuti” – mondta határozottan a tévésztár.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés