Hirdetés


Alekosz, a közismert celebkirály, nemrégiben egy egész napot töltött el Hajdú Péter társaságában, ahol számos érdekfeszítő témát érintettek. Az egyik ilyen téma volt Alekosz egykori barátnője, akiről meglepően őszinte véleményt osztott meg a “Beköltözve Hajdú Péterhez” című műsorban.

Hirdetés

A beszélgetés során Alekosz számos témát érintett, többek között megosztotta gondolatait a Holdraszállásról is. Azonban a legnagyobb figyelmet mégis egykori barátnőjével kapcsolatos kijelentései keltették. Alekosz szerint ez a nő, akit ma már csak egy “Grófnőként” emleget, és aki fontos szerepet tölt be életében a potenciális társak kiválasztásában, nem más, mint “egy finom kultúr úrinő”.

Hirdetés

Ez a nyilatkozat különösen figyelemre méltó, tekintve Alekosz és az említett hölgy közötti múltbéli érzéki kapcsolatot. A beszélgetésből kiderül, hogy bár már nem alkotnak egy párt, kapcsolatukat sikerült egy mély és tartalmas barátság szintjére emelniük. Az őszinte tisztelet és csodálat, amit Alekosz e hölgy iránt érez, különleges betekintést enged az ő személyes életébe és értékrendjébe.

“— Nálatok a bulin hányan szoktatok lenni?” — tette fel a kérdést Hajdú Péter.

“— Nem sokan, én szeretem. Mindig én, és akkor egy vagy két nő. A Grófné mindig ott szokott lenni, és akkor ő dönti el, hogy most ki az, aki megfelel. Ki az, akiben van valami, ki az, akibe lát valamit, ki az, akit nem kéne…”

Hirdetés

“— Hogy neked ki felel meg?” – szúrta közbe Hajdú Péter.

“— Igen.”

“— Ti már voltatok együtt?” — szegezte a következő kérdést Alekosznak a műsorvezető.

“— Voltunk, két évvel ezelőtt szeretősdinek csak aztán átment az ilyen barátságba, és nagyon jó. Ő egy finom, kultúr úrinő” — fogalmazott Alekosz egykori párjáról, aki nem Varsányi Réka.

Hirdetés

Ki ez a titokzatos grófné Alekosz életében?
Annyit lehet tudni a hölgyről, amennyit Alekosz most elárult. Valóban volt köztük régen valami, de az már a múltté. Korábban a Ripostnak ennyit árult el csak róla, hangsúlyozva, hogy nagyon ad a Grófné véleményére:

“— Egy szeretői viszonynak indult ez két évvel ezelőtt, amiből aztán bizalmi barátság lett. Most már 90 százalékban vagyunk barátok és tíz százalékban vagyunk szeretők. Mindig, amikor egy új nővel megismerkedem, akkor én áthívom a grófnét, hogy szemrevételezze az új nőt, mert neki nagy tapasztalata van.”

Hirdetés

Alekosz és Hajdú Péter beszélgetését a Frizbi TV YouTube-csatornáján péntek este 19 órakor nézheted meg Te is.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés