Hirdetés


Az “Ázsia Expressz” egyik epizódjában egy érdekes esemény történt Alekosz és Réka között, amikor egy erdőben túráztak. A helyzet akkor vált különlegessé, amikor Alekosz valahogy elmaradt Rékától. Réka, aki aggódva kezdett el hívogatni elveszett partnerét, nem találkozott válaszra. Eközben Alekosz, láthatóan nem zavartatva magát partnerének hiánya miatt, teljes mértékben belemerült a természet adta nyugalomba és szépségbe.

Hirdetés

Ezalatt az idő alatt Alekosz nemcsak a természetet élvezte, de a kamerák előtt több meghökkentő dolgot is elárult. Ez a jelenet rávilágít arra, hogy a reality show-kban gyakran előfordulnak váratlan és szokatlan helyzetek, amelyek bemutatják a résztvevők különböző reakcióit és személyiségeit. Alekosz nyugodt viselkedése és a kameráknak tett megjegyzései izgalmas betekintést nyújtanak abba, hogy a versenyzők hogyan alkalmazkodnak az adott körülményekhez és hogyan kezelik a váratlan helyzeteket.
„A Bakonyban gyakran járok. Mikor Tapolca mellett elhaladok, még a Tóth Gabi házát is látni szoktam” – vallotta be a görög, aki a rész során, habár rengeteg butaságot összehordott, a Tóth Gabis kérdésben meglepően határozottnak tűnt. A kérdés csak az, hogy beengedi-e az énekesnő, mikor arra jár?

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés