Hirdetés


Rengeteg érdekes párossal ismerkedhetünk meg az Ázsia Expressben, de talán egyikük se annyira szokatlan, mint az Alekosz és párja, Réka alkotta kettős. Hogy mi a helyzet velük, a mai napig rejtély. Ki hordja a nadrágot, hogy viselik el egymás természetét, mit gondolnak valójában egymásról? Csak kérdéseink vannak, de ez idáig nem kaptunk választ.

Hirdetés

A kétgyerekes anyuka ezúttal elárulta, hogy ő miként éli meg kettejük viszonyát és habár megdöbbentő, de teljesen máshogy, mint ahogy azt mi, nézők látjuk.
„Hat évig voltam egyedül. Közben, szerintem ugyanilyen harciasan, mint ahogyan itt a versenyben is szerepelek, a hátamon vittem a családot. A két gyermekemet próbálom a lehető legjobban felnevelni. Közben a hat év alatt megfáradtam egy kicsit és elfelejtettem harcolni. Annyira magányos voltam, meg egyebek, hogy egy kicsit feladtam” – magyarázta az előzményeket Réka, majd kitért arra, hogy miért megy folyton párjával szemben a műsor alatt.

Hirdetés

„Amikor Alekosz, teljesen véletlenül belecsöppent az életembe, akkor felélesztette bennem ezt a küzdeni akarást és újra megláttam, hogy lehetek valaki számára újra szép. Ez nagyon sok idő után először fordult velem elő. Ezért is tudtam, hogy ő egy kivételes ember és nekem nagyon sokat adott. Azt gondolom, hogy lassan kezdi felfedezni bennem ezt a harcost és remélem, hogy ezt az oldalamat is megszereti” – mesélte boldogan Réka.
Alekosz gondolatait még nem hallottuk, de nagyon reméljük, hogy mutat valamit abból a romantikus oldalából, amit párja lefestett nekünk.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés