Hirdetés


Alekosz, Nagy Alekosz testvére, Tibor, aki szintén a tartalomgyártás világában tevékenykedik, most Opitz Barbit választotta ki legújabb projektje célkeresztjébe – tudatta a Ripost. Tibor, akiről kevesebben hallhattak, mint híresebb testvéréről, Alekoszról, szokatlan és szürreális tartalmakkal hívja fel magára a figyelmet, amelyek még Alekosz műsorait is felülmúlják extravaganciában.

Hirdetés

Tibor idén januárban jelentette be, hogy keresi az ideális nőt, és nem is akár milyent! Nagyon szigorú szabályokat fogalmazott meg: szerinte “király Istennek csakis a legjobb jár”.

Hirdetés

“Ország lánya jelentkezz! Híveim. Az ország legszebb lányát keresem. Egy király Istennek csakis a legjobb jár. Akik viszont messziről kerüljenek el: kövérek a közelembe se jöhetnek, izzadtság szagot nem szagolom, hiába púderezi a hónalját, egyedülálló gyermekes anyukák meg pláne kerüljenek el, más kölykét nem nevelem. (…) Szemüvegesek is kíméljenek, mert velük csókolózni nem lehet, mert beleakad az orrom a szemüvegébe. Remélem érthető voltam. Ország lánya jelentkezz! Mert megtehetem” – januárban tette közzé Alekosz bátyja a Facebookon, meglehetősen érdekes, provokatív és sokak szerint egyenesen zsarnoki stílusban.

Hirdetés

Bár Nagy Tibor januárban még csak általánosságban kereste a hozzá illő párt, húsvét előtt rájött, hogy kit is akar valójában. Célpontja nem más volt, mint a dús hajkoronájáról ismert Opitz Barbi énekesnő, akinek Tibor nyíltan üzent a közösségi médiában. Nemcsak randira hívta, hanem olyan szimpatikus tevékenységeket is ígért neki, mint például a pincérek ugráltatása.

“Híveim. Opic Barbival Ismerkednék. Szia Barbi Mindig Is Tetszettél Különleges Lány Vagy Szeretnélek Elhívni Egy Randira. Egy Igazi Király Istennel Még Sose Találkoztál Beülünk Egy Két Helyre És Megmutatom Milyen Felsőbb Rendűbnek Lenni Megmutatom Hogy Kell Ugráltattni A Pincéreket Mi Leszünk A Király És A Királynő Mindenki A Lábunk Előtt Hever Majd. Opic Barbi Jelentkezz. Mert Megtehetem”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés