Hirdetés


Nagy Alekosz, a magyar médiaszemélyiség, aki az Ázsia Expressz után került a figyelem középpontjába, most egy újabb jelentős év után áll készen arra, hogy további ambiciózus terveket szövöget. Az elmúlt időszakban ugyan sok női rajongó környékezte meg és anyagi sikerek is övezik, mégis úgy tűnik, hogy az igazi társra való várakozás még mindig kitölti gondolatait.

Hirdetés

Az érdi életművész nem csak visszatekintett az elmúlt évre, hanem beszélt a jövőre vonatkozó terveiről is. Alekosz nyitottsága és ambíciói izgalmas kilátásokat sejtetnek mind karrierjében, mind magánéletében. Az elkövetkező időszakban a közönség és a média kíváncsian várja, hogy milyen új fejezetek nyílnak meg Alekosz életében, és hogyan alakulnak ezek a tervek.

Hirdetés

Én úgy gondolom, hogy aki újévi fogadalmakat tesz, az komolytalan ember. Én nem is szoktam. Tudatosabb vagyok annál, mert mindent alapos tervek alapján építek fel, aztán ha valami nem sikerül, akkor improvizálok. Az elmúlt évben is nyitott szemmel jártam, így sok olyan dolgot is észrevettem, amit nem kellett volna. De idén még figyelmesebben fogok szemlélődni. És tovább keresem a hozzám illő társam.

Csak akkor beszéljen, ha én kérdezem
– Vannak körülöttem lányok, de én még mindig azt az egyszerűséget keresem, amit a nagyvilági nők nem tudnak. Amikor egy belvárosi exkluzív hely mellett elmegyek, benézek, de hiába vannak ott jó csajok, nekem ők nem tetszenek. Mióta a Hal a tortánban szerepeltem, sokan megtalálnak. Látták, hogy tudok főzni, hogy házias vagyok, és sokan el akarnak jönni az érdi rezidenciámba, mert főzzek nekik. Ez nem baj, mert ha eljönnek, jól érezzük magunkat. Ha csinos nőkről van szó, nyilván nem mondok nemet, de valójában én nem ilyen előkelő hölgyekre vágyom. Nekem fontos, hogy a nő házias, gondoskodó legyen és a kertben se okozzon neki gondot két muskátlit elültetni. Én annak örülnék a legjobban, ha vidéki lenne és én mutathatnám meg neki először a Citadellát vagy a Gellért-hegyet. És nem kell, hogy márkás holmikban járjon: legyen két ruhája, egy báli meg egy otthoni és ne akarja követni a divatot. És ne akarja a nyolcadik diplomáját megcsinálni. Engem az csábít egy nőben, ha nem buta, de egyszerű. Elképzelem, amikor mi itthon hallgatjuk Zámbó Jimmyt… Viszont a kiposztolásra készülő videókban csak akkor beszéljen, ha én kérdezem, ne akarjon önálló gondolatokat, ne legyen erős egyéniség.

Hirdetés

Kéne nekem egy saját műsor
Az előző év várakozásaimnak megfelelően teljesített, tökéletesen bejöttek a számításaim, de már nagyjából kettő éve vagyok rajta azon, hogy engem visszaengedjenek a tévébe. Az volt a legnagyobb nyitás, hogy tíz év után Kolosi Péter megnyomta zöld gombot és visszaengedett a képernyőre. Olyan ügyem volt az RTL-lel, ami után csak ő adhatott erre engedélyt… Szerepeltem végre a Fókuszban, behívtak a Reggelibe, és lett volna folytatás is, de akkor jött az Ázsia Expressz a konkurens csatornánál, amit én aláírtam. A TV2 meglátta bennem a potenciát és ebből született egy hihetetlen értékű műsor, amire nagyon büszke vagyok, és úgy érzem, hogy megtérült a befektetet energiám. Az én szakmaiságomból akkor lehetne kihozni a maximumot, ha saját műsorom lenne. Én a TV2 prominenseinek jeleztem is ezt, leültem velük és elmondtam, hogy milyen elképzeléseim vannak. Az RTL is tett nekem ajánlatot, a Sztárboxba kétszer is hívtak, de visszautasítottam. Az nem az alekoszi karakternek való.

Hirdetés

Az elveszett izmokat is pótolni kell
De most, a várakozás időszakában sem unatkozom. Például a pénzeimet kezelem. A kaland-valóságshow után, a Power of Love-ban is szerepeltem. Ezek az adások hoztak olyan reklám megkereséseket, amik megint csak nagy adag pénzeket hoztak és azóta dől a pénz. De az ilyen jellegű munkáim mellett folyamatosan reagálnom kell a támadásokra, és közben edzenem is kell, mert a Mexikóban elvesztett izomzatomat újra kell építenem.

Hirdetés

Ez a tuti módszere a nők lekoptatására
Ha mellém kerül egy nő, ám azt érzem, nem akarok tőle többet, de ő ezt nem veszi észre, akkor van egy bevált módszerem, hogyan adhatom a tudtára, hogy ne reménykedjen tovább. Egy másik nővel kiposztolok valamit, és úgy csinálom, hogy ő ezt lássa. Biztos, hogy kérdőre von, és aztán lelép magától…
Ha megtalálom azt a nőt, akit elvennék feleségül, akkor más világ lesz, minden ismerkedős oldalról törlöm magam és csak rá koncentrálok. Volt már egy ilyen lány. 2020-ban eddigi életem legmagasabb színvonalú nője Cinthya volt, de egyszer volt egy összeszólalkozásunk, aztán elment haza és nem jött vissza.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés