Hirdetés


A rádiós világban zajló változások közepette Alekosz, a magyar médiaszemélyiség, szembe találta magát egy meglepő helyzettel. Miután Sebestyén Balázs és csapata új műsorvezetőt keresett Vadon Jani utódjaként, Alekosz jelentkezett a feladatra. Azonban, nagy csalódására, Balázs és társai kizárták őt a lehetőségek közül.

Hirdetés

Alekosz, aki alig hihette el, hogy visszautasítást kapott, nem adta fel. Úgy döntött, hogy továbbra is szeretne a rádiózás területén maradni, és ezt egy nyílt levél formájában közölte, amelyben Bochkor Gábort is megszólította. Ez a lépés jelzi Alekosz eltökéltségét és elszántságát a médiában való aktív szerepvállalásra.

Hirdetés

A rádiós világban gyakoriak az ilyen típusú váltások és kihívások, de Alekosz esete különösen érdekes a nyilvánosság számára. Az, hogy egy ismert személyiség nyíltan vállalja a visszautasítást és új lehetőségek után néz, példát mutat a kitartásra és a pozitív hozzáállásra. Bochkor Gábor válasza és Alekosz további lépései iránt nagy az érdeklődés a médiában és a közönség körében egyaránt.

“Balázsék
Amikor a tegnapi sajtóban elolvastam, hogy Balázs bejelentette és egyben ki is zárta Alekoszt a rádió 1-ből, akkor egy percig megálltam. Mivan? Nem. Nem lehet. Legalábbis így, biztosan nem. Kész.
Majd visszahallgatva az eredeti szövegkörnyezetet rögtön a helyére került minden. Igen..! Balázzsal a kapcsolatom bizalmi, korrekt, mondhatni egyedi. Magyarországon a sajtó elképesztő fantáziával, energiával, szokásos lojalitással végzi dolgát.
Nekem mindig is tetszett a Magyar döntéshozók, a szürke eminenciások gondolkodása, döntése, egy egy honi celeb elhelyezésében. A nagyközönség ebbe nem láthat bele, és sokszor logikátlannak tűnhet mondjuk egy P. Joci szerepeltetése..
De nem az. Mindig nagyon érdekes, egyben tudatos a kapcsolódás a sztár, és annak elhelyezője között. Tizenhárom éves!! pályafutásom alatt, mindössze egyszer volt az én számomra is ilyen. ValóVilág. Kovács Dániel • Hajdú Péter • Katona Andor.
Vagy velük, vagy senkivel. Na, meg természetesen Balázzsal, de ő most nem enged be. Na de addig se vesztegessük az időt. Ott, most kísérletezés folyik én pedig startra kész állapotban vagyok.
Kedves Bochkor Gábor!
Mikor mehetek?
Vendégnek”

– írta nyílt levelében Alekosz.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés