Hirdetés


Az Ázsia Expressz televíziós műsor rajongói szemtanúi lehettek annak, ahogy Alekosz és Varsányi Réka kapcsolata a nagy nyomás és stressz hatására megromlott. A műsor során Réka többször is sértve érezte magát, ami végül a pár szakításához vezetett. Most azonban új fejlemények láttak napvilágot Alekosz magánéletében.

Hirdetés

Alekosz nemrégiben közösségi média oldalán megosztott egy fotót egy szőke hölggyel, ami azonnal új spekulációk sorát indította el. A közönség azon tűnődik, vajon ez a hölgy lehet-e Alekosz új párja? A fotó alapján felmerül a kérdés, hogy Alekosz talán már túl is lépett korábbi csalódásán és újra randizni kezdett.

Hirdetés

A rajongók kíváncsian várják a híreket és a megerősítést arról, hogy a megjelent fotó valóban Alekosz új szerelmét ábrázolja-e. Ez a helyzet további izgalmat és érdeklődést kelt azokban, akik követik Alekosz életét és karrierjét.
Mutatjuk a közös fotót:

Hirdetés

A Ripostnak meg is szólalt a celebkirály, és leszögezte a témában, hogy:
– A hölgy csak egy barátnőm, sok nő barátom van, ő egy közülük. A kilétéről nem árulhatok el semmit, mert még nem áll készen a sztárságra. Az Alekosz-jelenség viszont nagyon tetszik neki.
Majd szót ejtett Rékáról is, anélkül, hogy kimondta volna a nevét. Akkor ez tényleg ennyi volt:
– Az Ázsia Expressz-ben velem szereplő hölgyről nem mondanék semmit. Párkapcsolatot illetően kereső üzemmódban vagyok. A szőke nők különösen tetszenek, de az sem baj, ha barna. Vörösek viszont szóba se jöhetnek, anti-nőnek tartom őket.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés