Hirdetés


Alekosz, az egykoron feltűnő médiaszemélyiség, Hajdú Péter legújabb adásának vendégeként tért vissza a reflektorfénybe. A műsor előzetesében Alekosz több izgalmas részletet is felfedett, amelyek közül különösen egy rejtélyes “grófnő” említése keltett figyelmet.

Hirdetés

Alekosz, aki híresen magabiztos személyiség, azt állítja, hogy jelenleg ő az ország legnagyobb sztárja. Ez a kijelentés önmagában is figyelemre méltó, de a műsorban elhangzott egyéb történetek is váratlanok. Különösen az a rész, amely egy korábbi, testi kapcsolatban kezdődött, majd később barátsággá alakult viszonyról szól egy titokzatos “grófnővel”.

Hirdetés

Ezek a bejelentések nemcsak Alekosz karizmáját és egyedi karakterét mutatják be, hanem betekintést engednek a magyar szórakoztatóipar kevésbé ismert oldalaiba is. Hajdú Péter műsorában Alekosz nyíltan beszél majd ezekről az élményekről, és várhatóan további izgalmas részleteket is megoszt majd a közönséggel.
“Ő dönti el, hogy ki az aki megfelel, ki az akiben lát valamit…” – mesélte Alekosz arról, hogy hogyan segít neki az illető hölgy a párkeresésben.

Hajdú Péter azt is megkérdezte egyenesen, hogy Alekosz szerint van-e nála nagyobb sztár jelenleg az országban. Alekosz szerint nincsen.

Hirdetés

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés