Hirdetés


Az elmúlt héten indult el Geszti Péter új, rendhagyó műsora, az “Adom a napom”, amelyben hírességek életébe nyerhetünk betekintést. Az első vendég Alföldi Róbert volt, aki ritkán osztja meg gondolatait a nyilvánossággal, most mégis kivételt tett.

Hirdetés

A rendező beszélt a szingli lét kihívásairól, és nem rejtette véka alá az érzéseit: „Senki nem szeret egyedül lenni, ez csak duma… Vagy az van, hogy szembenézel vele: nem kell hazudni, hogy ez jó dolog, de ez van.” A nézők nemcsak a rendező magánéleti gondolataival ismerkedhettek meg, hanem egy tipikus napjával is, amelyben kutyát sétáltatott, növényeivel foglalkozott és a hamarosan megjelenő könyvének borítóját választotta ki.

Hirdetés

A könyvének témájáról is beszélt, elárulva, hogy az elmúlt évek kulturális közegét vizsgálja majd benne, címszavakkal: “Rajtam nem múlt”. Alföldi a beszélgetés során kitért a munkájára és az X-Faktor forgatására is, ahol Tóth Gabival volt egy kisebb nézeteltérésük. “Neki most nagyon nagy szüksége van arra, hogy ne gonoszkodjunk. Nehéz neki nagyon…” – jegyezte meg a színész, utalva Tóth Gabi aktuális helyzetére, aki nemrégiben szakított.
Geszti egyetértett a rendezővel és hozzátette: “Szeretjük nagyon a Gabit”. A műsor végén Alföldi még egy kérdéssel gondolkodtatta el a nézőket és a műsorvezetőt is: hogyan képzeljük el az életünket a következő tíz évben?

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés