Hirdetés


Csobot Adél és Hegyes Berci egy szenvedélyes tánccal, a rumbával készültek erre a hétre. Az énekesnő alapból is egy álmodozó típus, szeret szerelmes lenni és a felhők között járni. Adél szerint a mélységekből lehet újabb kapcsolódási pontokat találni.

Hirdetés

Egy gyönyörű rumbával lepte meg a Dancing with the Stars közönségét Csobot Adél és Hegyes Berci, akik a felhők között táncoltak Emily Sandé dalára. A zsűri állva tapsolt a produkció után, a páros elsírta magát a rumba után.
“Adél ezt a műsort neked találták ki szerintem” – mondta Szende Vajk.
“Ez tökéletes volt, bárcsak a kapcsolataink is tökéletesek lennének, ez egy rumba-mennyország volt. Minden egyben volt Adél” – mondta Ördög Nóra.
“Ez minden idők rumbája volt, én nem láttam még ennyire belső erővel rendelkező rumbát” – mondta Jurovics Tamás.Csobot Adél és Hegyes Berci a maximális 40 pontot kapta a Dancing with the Stars zsűrijétől.“Nagyon megható volt, mert most először éreztük azt, hogy most úgy volt jó, ahogy volt” – fogalmazott Csobot Adél produkciójuk után.

Hirdetés

“És ez a 2 perc, most csak a mi 2 percünk volt” – tette hozzá Hegyes Berci, aki hozzátette, ez volt számukra a csúcsprodukciójuk.
Nektek hogy tetszett Adél és Berci rumbája?
Íme a videó:

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés