Hirdetés


Azonnal hívják a rendőrséget…
A tízéves lány az iskolában szörnyű gyomorfájásra panaszkodott a tanárának. Végül annyira rosszul lett, hogy a tanár és az iskola vezetése úgy döntött, hogy a szükséges orvosi ellátások megtétele miatt kórházba viszik.

Hirdetés

Az orvosok először megnyomkodták a hasát, majd az ultrahangos vizsgálóba vitték. Ott jött a sokk: egy babát láttak a méhében, és nem sokkal a kórházba érkezése után a fiatal kora ellenére meg is született a koraszülött baba.

Hirdetés

A két sokkhatás (kiderül, hogy terhes, és nem sokra rá, megszült) után a kislány bevallotta, hogy a 40 éves mostohaapja rendszeresen zaklatta szexuálisan, de megfenyegette, hogy ha valakinek elárulja, amit tesznek, megöli őt.
Az is kiderült, hogy a kislány édesanyja nem tudott a szexuális zaklatásról, és már néhány hónapja nem is élnek együtt volt élettársával.
A kórházba érkező anya azonnal hívta a rendőrséget, de kiderült, hogy már az orvosok is megtették a feljelentést.
Egyértelműen kiderült, hogy sem a kislány, sem az anyukája nem tudott a terhességről, a hasa nem nőtt meg annyira, hogy az „gyanús” legyen, de nem is gondolt volna az anya arra, hogy ez megtörténhet tízéves lányával.
A férfit elfogták és letartóztatták.
A kislánynak a szerencsétlenség mellett egyébként az orvosok szerint szerencséje is volt, mert a 15 éven alatti lányok 5-szür nagyobb valószínűséggel vesztik el életüket vajúdás közben, mint a 20 év fölöttiek.

Címlapfotó: illusztráció
(providr.com)
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés