Hirdetés


Amikor Joseph Cullen, a 29 éves brit programozó influenzaszerű tüneteket és migrént tapasztalt, nem gondolta volna, hogy élete örökre megváltozik. Egy hétköznapi megfázásnak tűnő betegség kényszerítette otthon maradni, ám a dolgok drámaian fordultak.

Hirdetés

Joseph hirtelen összeesett, és sürgősségi kórházi ellátásra szorult. Az állapota drasztikusan romlott; a mozgás és az öntudat elvesztése miatt az orvosoknak dönteniük kellett. Mesterséges kómába helyezték, amíg meg nem állapították az okot: autoimmun agyvelőgyulladás diagnózisát kapták. Joseph túlélési esélyei minimálisak voltak.
Ebben a nehéz időszakban Billie Smith, Joseph élettársa, kitartott mellette. Az imádság és a remény erőt adott neki, ahogy naponta az ágy mellett állva figyelt szerelmére.

Hirdetés

Aztán, három hónapnyi aggodalom és reménykedés után, csoda történt. Joseph lassan magához tért a szteroidos kezeléseknek köszönhetően. Amikor szemeit kinyitotta, Billie arcát látta – és egy másik meglepetést is. A nő váratlanul babahírről számolt be neki.
Billie azt mondta, hogy mindössze két nappal azelőtt, hogy Joseph mesterséges kómába került, tudta meg, hogy várandós. Azt döntötte, hogy csak akkor mondja el neki, ha már biztonságban tudhatja Joseph állapotát.
A történetnek boldog befejezése lett. Decemberben világra jött Joseph és Billie harmadik gyermeke, Poppy. A kis család két fiúval, a 3 éves Charlie-val és a 6 éves Ryley-val már teljes.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés