Hirdetés


Várkonyi Andrea a TV2 egykori műsorvezetője legutóbb arról beszélt, hogy a felcsúti gázszerelőből lett, főleg közbeszerzésekből meggazdagodott Mészáros Lőrinc annyira megigézte, hogy „minden olyan magától értetődővé vált”. Várkonyi ismét a nyilvánosság előtt bizonygatja, hogy mennyire jó a a kapcsolatuk és milyen tökéletes minden. A gyakran szomorúnak látszó Várkonyi Andrea interjút adott a korábban a férje érdekeltségi körébe tartozó, Hot! magazinnak.

Hirdetés

Ebből kiderül, hogy Várkonyi nagyon el akarta mondani, milyen boldog és milyen harmonikus a kapcsolata Mészáros Lőrinccel.
„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra” – mesélte Várkonyi.
A tévés ezt is mondta:

Hirdetés

„Korábban azt gondoltam, én már nem fogok házasságot kötni egyetlen férfival sem. De nem csak én gondoltam így, a korábbi kapcsolatomban fel sem merült a házasság gondolata. Máshol voltak a hangsúlyok. Ám amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált, rövid idő elteltével megkérte a kezem, és én igent mondtam, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartottam, hogy összekötjük az életünket.” – mondta az új Mészárosné.
Várkonyi a Hotnak adott interjújának nagy részében a könyvét reklámozza, hiszen megpróbálja magát átpozícionálni sikeres pszichológus és üzletasszonnyá. Vélhetően nem lesz nehéz dolga, hiszen a minap találhatott otthon 750 millió forintot, ugyanis egy ilyen összegű kölcsönre vonatkozó követelés formájában hatalmas összeget tett bele Várkonyi Andrea még augusztusban az első, Mészáros Lőrinccel közös cégébe, írja a 24.hu cégbírósági dokumentumok alapján.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés