Hirdetés

Egyre többször vagyunk úgy a pörgő, rohanó világban, hogy menekülni szeretnénk a város zajától, a feladatoktól, teendőktől, legtöbbször saját…
Egyre többször vagyunk úgy a pörgő, rohanó világban, hogy menekülni szeretnénk a város zajától, a feladatoktól, teendőktől, legtöbbször saját gondolatainktól is. A természetben valahogy mindig megtaláljuk a harmóniát, elszállnak a problémák, és semmi gondunk nem adódik.
Az alábbi úszó ház teljes kikapcsolódást nyújt minden odalátogatónak. A vízen való ringatózás nem csak lelkileg, hanem testileg is megnyugtat, kikapcsol.
A minden kényelemmel felszerelt Manta Resort egy mini úszó szálloda, az Indiai óceán Pemba szigetéhez közel található. Érdekessége, hogy a felszín alatt hálószoba nyílik az óceánban.
Az odalátogató egyszerre élvezheti a víz feletti és a víz alatti világot is. Kellemes kikapcsolódást nyújt a terasz, a nappali, de egy üvegablakon keresztül testközelbe kerülhetünk a halak és különböző tengeri élőlények világával is. A merészebbek még búvárkodhatnak is.
A szálloda az Underwater Hotels Gengber néven emlegetett svéd tervezésű vízalatti épületek sorába tartozik.

Forrás: twice.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés