Hirdetés

Mikes Anna és Krausz Gábor – fotó: Blikk


Nemrégiben a magyar szórakoztatóipar két ismert alakja, Tóth Gabi és Krausz Gábor közötti szócsata került a középpontba. A sztárséf, Krausz Gábor, egy Instagram-bejegyzésben osztott meg nézettségi adatokat, amelyek szerint a “Dancing with the Stars” (DWTS) műsor a legnézettebb volt a múlt hétvégén, míg a Tóth Gabival kapcsolatos “Sztárban sztár leszek!” csak a harmadik helyen végzett.

Hirdetés

A Ripost értesülései szerint Krausz Gábor Instagram-történetében egy “Wow” jelet is fűzött a bejegyzéséhez, ami sokak szerint egyfajta ütött Tóth Gabinak. Krausz és társai a DWTS műsorban elért hatalmas népszerűségét az is magyarázhatja, hogy a döntő napján majdnem 1 millió nézőt vonzottak.

Hirdetés

A közösségi médiában egyre több komment érkezett, amelyek azt sugallták, hogy Krausz Gábor visszacsapott Tóth Gabinak, különösen azután, hogy ő és táncpartnerével, Mikes Annával megnyerte a táncosműsort. Ez különösen pikáns, tekintettel arra, hogy Tóth Gabi egy táncossal, Papp Máté Bencével jött össze. Ez a helyzet éles megjegyzések sorozatát indította el a sztárok és a rajongók között, kiélezve a versengést a magyar szórakoztatóiparban.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés