Hirdetés


Nem akarta elhinni, amit látott, miután benyitott a lakókocsiba.
Egy szokásos szombat délelőtti pizza rendeléssel kezdődött a történet: Angela Nguyen pizzafutár mint minden szombaton 10.00-kor felvette Lee Haase rendelését.

Hirdetés

A férfi mindig ugyanebben az időben rendelt, ám ekkor egy másik kiszállítási címet adott meg. Amikor a nő megérkezett a címre, megdöbbent!
A címen ugyanis csak egy ócska lakókocsit talált, ezért először azt hitte, téves volt a cím: ám miután bekopogott és benyitott, találkozott a férfivel, akit már jól ismert.
A nő kérdésére Lee elmondta, hogy több szerencsétlenség is történt vele az utóbbi időben, egy nagy viharban megsemmisült a háza, és el kellett temetnie a fiát is, aki balesetben meghalt. Így végül egy olyan lakókocsiba volt kénytelen költözni, ahol sem víz, sem áram nem volt.

Hirdetés

A pizzafutár tudta, azonnal tennie kell valamit a férfiért, mert nem hagyhatja hogy ilyen körülmények között éljen. A lányával azt találták ki, hogy gyűjtést indítanak a javára, amely fantasztikus sikert hozott!
Két hónap leforgása alatt 15 millió Ft-ot tudtak összeszedni a Go Fund Me oldalon!
A férfi végre új otthonba költözhetett: a boldog pillanatot az alábbi videó felvételen is láthatjuk.
Már önmagában a hálószoba nagyobb volt a lakó kocsijánál. Szívmelengető látni, ahogyan ez a férfi birtokba veszi új otthonát!

Hirdetés


Egy egész életen keresztül dolgozott, most pedig igazán megérdemli ezt a szerencsét: neked mi a véleményed?

Hirdetés
Hirdetés